SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Galibiyet Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Turgutluspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Turgutluspor maçı sonrası basın açıklaması yapan Uçar, "6 haftalık süreçte rakiplerimizin ciddi puan kayıpları oldu. Dolayısıyla bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Zirveye tutunma adına önemli bir galibiyet oldu. Rakiplerimizin bu puan kayıpları devam edecek. Biz, bir seri yakalamak istiyoruz. İnşallah bu maçta bir başlangıç olur" dedi.

"İNGİLİZ HAFTASINDA CİDDİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, önlerinde zorlu 3 maç olduğunu kaydederek, "Bundan sonraki süreçte çok ciddi maçlar oynayacağız. İlk olarak Trabzon deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir rakiple deplasmanda karşılaşacağız. Gerek saha koşulları gerekse de aldığı sonuçlarla gözünü zirveye, ilk 6'ya çevirmiş bir takımla oynayacağız. Ardından da grubun lideri Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Daha sonra da Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geleceğiz. Turgutluspor karşısında aldığımız galibiyetle, İngiliz haftasına moralli gireceğiz" ifadelerini kullandı.

"OYUN OLARAK MEMNUNUM"

Uçar, takımın Turgutluspor karşısında ortaya koyduğu oyun ve mücadeleden memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Oyun olarak memnunum. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Goller dışında yakaladığımız net pozisyonlar var. 6-7 pozisyon yakaladık. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Bizim ikram ettiğimiz bir pozisyon var. İyi mücadele ettik. İnşallah bundan sonra böyle devam edeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız