SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Genel Seçim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:52:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, Malatya'nın Akçadağ İlçesinde seçim ziyaretlerinde bulundu

Akçadağ İlçesinde önce vatandaşlarla sohbet ederek Seçim etmosferi üzerine fikir alış verişinde bulunan ve ikram edilen çay ile koyu bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özhüsrev, ilk olarak Akçadağ AKP İlçe Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

İlçe Teşkilat Başkanı Arif Tutal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özhüsrev ile ekibine samimi bir şekilde ağırladı.

Türkiye'nin yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemiyle ilgili kritik bir sürece girdiğine işaret eden AKP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özhüsrev, "7 Haziran'da sonuçları açısından ülkemizi gidişatını yakından ilgilendirecek önemli bir Genel Seçim yaşayacağız. Hem Anayasanın yapılması hemde çözüm sürecinin neticelenip sonuca bağlanması açısından hemde Başkanlık sisteminin ülkemize getireceği ayrıcalıkları yaşama adına yeni oluşacak parlamento büyük önem taşıyacak. Bizde bu önemin bilinci ve şuuru içinde aday adayı olmaya niyetlendik, karar verdik ve çok yoğun bir şekilde İlçe Teşkitlarımızı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunuyoruz" dedi.

Mustafa Özhüsrev'i çok yakından tanıdıklarını söyleyen Akçadağ AKP İlçe Başkanı Arif Tutal ise, "Mustafa Özhüsrev biz başkanımız diye hitap ederiz, aday adayı olmasına çok sevindik.Yıllardır Malatya'ya hizmet eden çok kıymetli bir insandır, Malatya'da herkes kendisini tanır.Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu.

AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Özhüsrev burada yaptığı konuşmada, " Ak Partinin önemli olan gelecek yapacağı icraatları ve hizmetleri halka anlatıp onları meseleye duyarlı hale gelmesi sağlamak istiyoruz.Halkımızın teveccühü olan bizi tanımaya ve anlamaya çalışır ve destek olurlarsa Genel Merkezimizinde görev vermesi halinde önümüzdeki süreçte Ak Partimizin ve inşallah Hükümetimizin yapacağı önemli hizmetlere katkı sağlamak adına yola çıktık" dedi.

Mustafa Özhüsrev'in amca dostu olduğunu belirten Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise "Bazen insanlar birbirlerini görmeden tanırlar, bizde Mustafa Özhüsrev ile birbirimizi fazla görmedik ama aynı çevreden dost ve arkadaş çevresine sahip olduğumuz için birbirimizi yakından tanıyoruz.Kendisi gelmeden beni arayanlar oldu, benim için öncelikle baba ve amca dostudur, ayrıca Numan Kurtulmuş'la birlikte çalışma arkadaşı olmasıda benim için önemli ve anlamlıdır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız