SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Görev İfa Ediyorlar"

0
Güncellendi - 2018-01-26 03:02:45
A- A+ PAYLAŞ

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) Başkanı Ayşe Ece Budan,  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve katılımcı belediyecilik alanında sivil toplum kuruluşlarının önemi konuşuldu.

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) Başkanı Ayşe Ece Budan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan HİMYAÇ-DER Başkanı Ayşe Ece Budan,  Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Hem size nezaket ziyareti, hem de yeni hizmet binamıza hayırlı olsun demek için geldik. Gerçekten bugün ben bir kez daha gördüm ki, Selahattin Gürkan yapmış olduğu her işe imza atmaya en güzel şekilde devam ediyor. Yapılan hizmet binası Türkiye’de tek. Hem tarihi doku ile, hem modernize edilmiş bir şekilde Malatya’ya ve Battalgazi’ye yakışır bir şekilde her zaman hizmetleriniz oldu. Bunu çok önemsiyorum. Tarihimizi bize tekrar yaşatmanız, hem bizim için hem de yeni nesil için çok önemli bir hizmet olarak düşünüyorum. Bundan sonrada en iyi hizmetlere imza atacaklarınızı biliyoruz. Ve bunun çok uzun bir süre olacağını da inanıyorum. Bir Sivil Toplum Örgütü Başkanı olarak, ayrıca Battalgazi ilçesinin bir mensubu olarak şahsım ve yönetim kurlum adına teşekkür ediyorum. Yaklaşık 25 senedir bir sivil toplu kuruluşu olarak görev yapmaktayız. Bu süreç içerisinde sayın başkanın görev yaptığı sürece, temsil ettiğimiz sınıfa verdiğiniz destek dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “HİMYAÇ-DER’in değerli başkanı Ece hanımı ve yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Kendileri hakikaten çok aktif bir sivil toplum kuruluşudur. Bizler, tabi yerel yönetimler olarak STK’lar olsun, meslek kuruluşları olsun, derneklerimiz olsun, kanaat önderlerimiz olsun, yerel önderlerimiz olsun, sendikalarımız olsun bunların görüşleri bizim yol haritamızı belirliyor. Bu anlamda HİMYAÇ-DER’in sürekli görüş ve düşüncelerini aldığımızı da belirtmek istiyorum. Kendilerinin çalışmalarında hep yanlarında olduk ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Netice itibariyle destek anlamında sivil toplum örgütleri kendi amaçları doğrultusunda topluma hizmet ettikleri takdirde, toplumdaki hem demokrasinin kökleşmesini, kurumsallaşmasını, hem de toplumdaki o ilgili alandaki kişilerin dert ve problemleri konusunda önemli bir görev ifa ediyorlar” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız