SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Kampanya"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:31:48
A- A+ PAYLAŞ
 
Bu yıl 23.sü düzenlenen  Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor. ‘Sevdiklerinize Kitap Hediye Edin’ kampanyası kapsamında Araştırmacı Gazeteci ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz, son çıkardığı şiir kitabının Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’ya hediye etti. 
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan kampanyanın önemli olduğunu söyleyen Kemal Deniz,  “Başkanımızın başlatmış olduğu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Bu kapsamda bende son çıkardığım şiir kitabımı Kültür A.Ş. Genel Müdürümüz Murat Nalçacı beye hediye ediyorum. Bende bütün vatandaşlarımızı Kitap Fuarı’na davet ederek bu kampanya ile sevdiklerini bu mübarek ay içinde sevindirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
 
Malatya'nın gerçekten okuduğunu söyleyen Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise, “ Malatya gerçekten okuyor. Kitap Fuarı’na ilgi oldukça fazla. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarımız fuarımızı ziyaret ediyorlar. Özellikle kampanya çerçevesinde ziyaretçilerimiz mutlaka sevdiklerine birer kitap hediye etmeli. Hediyeleşmek sevginin göstergesidir. Ben bütün vatandaşlarımızı Kitap Fuarı’na bekliyorum” diye konuştu. 
 
Ramazan Geceleri
 
Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Aspuzu’da Ramazan Geceleri programı devam ediyor. 29 Temmuz Pazar günü, Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun gösterileri ile başlayan etkinlik, Araştırmacı Gazeteci ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz’in şiir dinletisi ile devam etti. Araştırmacı Yazar Esra Altaş’ın ‘Aile Hayatı’ konulu söyleşinin ardından Grup Malatya, Türk Halk Müziği Konseri gerçekleştirdi. Program gece geç saatlere kadar devam etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız