SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Bir Maç'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasının Malatya futbolunun ivme kazanması adına önemli bir maç olacağını söyledi.

Özkan, Fenerbahçe maçıyla birlikte zorlu bir periyodun kendilerini beklediğini ifade ederek, "Perşembe günü 20.00'da sahamızda Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşma Malatya futbolunun ivme kazanması adına büyük önem taşıyor. Bu nedenle bu karşılaşmanın Malatya futboluna renk katacağına inanıyorum" dedi.

EKSİK MEVKİLERİ DOLDURDUK
Transferde iyi ve doğru bir yol izlediklerini kaydeden Özkan, "Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda eksik mevkilere transfer yaptık. Sezon başında kadromuza kattığımız futbolcularda gerek liglerinde gerekse kulüplerinde iyi olan futbolcular ancak uyum sürecini yakalayamadık. Ligin ilk yarısını kötü geçirdik diyemem ama istediğimiz yerde olmadığımızı söyleyebilirim. Şunu belirtmek gerekirse, devre arası kamp çalışmalarını çok iyi geçirdik. Takıma kattığımız futbolcularla birlikte daha da güçlü bir ekip haline geldik. Ben ligin ikinci yarısına daha iyi gireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ
Özkan, Malatya futbolunu ilerilere taşımak için çalıştıklarını ifade ederek, "Bu işler çok para harcamayla ya da büyük oyuncular almayla olmuyor. Biz takım olarak, eksik mevkileri doldurarak takımı güçlendirdik. Bildiğiniz üzere sezona başlarken iskelet bir kadromuz yoktu. Yönetim olarak azimle çalışıyoruz. Malatya futbolunu ileri taşımak içinde elimizden geleni yapacağız. Kadromuzu güçlendirdik ve önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Bu noktada kamuoyunun da desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ile Perşembe günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takımda eksik futbolcunun olmadığı kaydedilirken, yeni transferler antrenmandaki hırs ve istekleriyle teknik heyetten tam not aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız