SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Merkez Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:27:26
A- A+ PAYLAŞ
 
Aslantepe Merkez Camii'nde Teravih Namazı kılan Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve il başkan yardımcıları, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin'in misafiri oldular. 
 
Belediye Başkanı Ekin, Aslantepe meydanında halk ile sohbet edip sorunları ve talepleri dinleyen partilileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve milletvekillerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 
Partinin il başkanı Bülent Tüfenkçi ise yaptığı konuşmada; "Halkımızla bir araya gelerek gönül bağımızı kuvvetlendirerek kaynaşmayı hedefliyoruz. Orduzu,  büyükşehir olacak Malatya’nın en önemli bölgelerinden birisi olarak değerlendirilecek. Büyükşehir sınırlarına dahil olunca Orduzu’nun daha da gelişecek." dedi. 
 
Milletvekili Mücahit Fındıklı yaptığı konuşmada, "Şimdi artık iş zamanı, konuşma zamanı değil. Daha önce Orduzu’yu ziyaretimizde çok sayıda sorunumuzun olduğunu müşahede etmiştik. Belediye seçimlerine kadar birçok problemimiz vardı. Ancak sağ olsun belediye başkanımız Cumali Ekin; yüz akı belediye başkanlarımızdan birisidir, yaptığı hizmetlerle bu sorunları birer birer çözdü. Geçen gün yaptıkları işleri gezerek bizzat inceledim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız