SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Meslek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:16
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya Barosu Başkanı Enver Han’ı ziyaret etti. 

Baro Başkanı Enver Han, ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Gezer’e teşekkür ederek Baro olarak Malatya’daki tüm sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde olduklarını söyledi. Bu şekilde şehrin sorunlarını çözme konusunda daha rahat adımlar atılacağına inandıklarını dile getiren Han, “Prof. Dr. Gezer’in Malatya’da önemli aktivist olduğunu düşünüyoruz. Kendisinin önemli işler yaptığını görüyoruz. Hakikaten Malatya’nın istikbali ve geleceği için ürettiği fikirlerini görüyoruz. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Prof.Dr. İbrahim Gezer ise, Malatya Barosu görevine yeni seçilen Enver Han’a görevinde başarılar dileyerek avukatlığın önemli savunma işlemini yürüten bir meslek gurubu olduğunu söyledi. Ülkede avukatların hukukun üstünlüğünün sağlanması ile hak ve hukukun korunması konusunda önemli bir misyonu üstlendiğini belirten Gezer, “Avukatlık, ülkenin gelişmesi, daha ileri gitmesi, demokratikleşmesi ve hukuku yerli ve yerince değerlendirilmesi savunma hakkının üstünlüğünün ve geçerliliğinin muafa edilmesi konusunda baro çok önemli bir meslek kuruluşudur” dedi.

Gezer şöyle devam etti:

“İnsan haklarının yeri ve yerinde oluşturulması konusunda demokratik süreçlerin işletilmesi konusunda gerek ülkemizin sorunları gerek yargıda yaşanan sorunların çözülmesi konusunda önemli bir misyon üstleneceklerini ve katkı vereceklerinden inanıyorum. Tekrar yeni görevlerinin kendisine hayırlı olmasını diliyorum”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız