SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Süreçten Geçtik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:21
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya seçim çalışmalarını değerlendirdi. 

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, seçim sürecini değerlendirmesinde köy köy, kasaba, kasaba gezerek sıkılmadık el bırakmadıklarını belirterek vatandaşların 30 Mart seçimlerinde mutlaka oy kullanması gerektiğini ifade etti.

“DOLAŞMADIK YER, SIKILMADIK EL BIRAKMADIK”

Kaya: “Battalgazi Belediye başkan Adayı olarak, tüm teşkilatımızla ve vekilimiz Veli Ağbaba’nın desteğiyle sıkılmadık el bırakmamak amacıyla köy köy kasaba kasaba dolaştık. Bu anlamda kendimizi yeteri derecede anlattığımızı düşünüyoruz. Televizyon programları yaptık. STK ile ziyaret ederek fikirlerini aldık. Bu dönem verimli bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Seçmenlerimize buradan sesleniyoruz, ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partililer başta olmak üzere diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarda mutlaka 30 Mart günü sandıklara gitsinler. Oy kullansınlar ve Battalgazi Belediyesi’nin beş yıllık geleceği kendi ellerinde ve bu fırsatı iyi değerlendirsinler diye düşünüyorum”

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’da yaptığı değerlendirmede verimli bir seçim dönemi gerçekleştirdiklerini Malatya’nın gitmedik yer bırakmadıklarını belirterek şunları söyledi:”Çok verimli bir seçim dönemi geçirdik. Bizler diğer partilerden daha önce adaylarımızı açıkladık. Bundan dolayı daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Birçok ilçede hem ben hem de aday arkadaşlarımızla beraber yoğun bir çalışma yürüttük. Hiç ayırmadan bütün köylere gitmeye çalıştık. Bir oy’un olduğu beş oy’un olduğu veya bize hiç oy vermemiş yerlere gittik. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Umuyorum ki Malatya, Cumhuriyet Halk Partililer olarak yönetilecek. Sayımızın oldukça artacağını düşünüyorum. Bunu seçim meydanlarında ve gittiğimiz yerlerde her yerde gördük. Özellikle Battalgazi adayımız Kurtar Kaya’nın göstermiş olduğu performans da bizim açımızdan oldukça etkileyiciydi. Genç bir arkadaşımız ve hiç yorulmadan kendini tanıttı. Partisini tanıttı. Belediyecilik anlayışını tanıttı. Önemli bir süreçten geçtik. Malatya’yı yönetenler kimi yöneteceğini söylüyor” 

“30 MART’TAN SONRA CHP YÖNETİME GELECEK”

Ağbaba Malatya’nın en büyük sorununun trafik sorunu olduğunu ve trafik sorununu çözme noktasında mevcut belediye başkanının hiçbir şey yapmadıklarını ifade 30 Mart’tan sonra Malatya’yı, Battalgazi’yi Cumhuriyet Halk Partisi’nin yöneteceğini ve bütün sorunların çözüleceğini söyledi.

Ağbaba: “Malatya’nın en büyük probleminin trafik olduğunu görüyoruz. İçinden çıkılmaz ve kepazelik halde bir trafiğimiz var. Bu konuyla ilgili hiç çözüm yönetmeyende bir yönetim var. Mevcut yönetim diyor ki bana oy vermeyin ben bu sorunları çözemem diyor. Bende Malatyalılara çağrıda bulunuyorum. Bu kenti yaklaşık on yıldan beri AKP yönetiyor. Aslında yönetemiyor. Trafik problemi gittikçe artıyor. Yol problemleri gittikçe artıyor. Çevreyolu olmayan tek yer Malatya, sorunları çözemeyen ve yumak yumak artan tek il Malatya’dır. On yıldır Malatya Belediye Başkanı da diyor ki bana oy vermeyin. CHP’ye oy verin diyor”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız