SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Bir Süreçteyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Malatya İl Teşkilatı, milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Parti il binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan HAS Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, "HAS Parti, Türkiye genelinde çok kısa bir sürede teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdü ve bugün kamuoyunun önüne bütün teşkilatlarımız kurulmuş bir şekilde çıkmış olduk. Önemli bir süreçteyiz. Seçim sürecindeyiz. Elbette ki teşkilatlarımızı kurmamız bizim için önemliydi. Fakat halkımızın büyük bir teveccühü ve desteği ile biz bugün kamuoyunun önüne çok kısa bir sürede teşkilatlanmış, bütün birimlerini ve yapısını oluşturmuş bir halde çıkmış olduk. Bu milletin bize ilgi ve alakasını gösteriyor. Tabii vatandaşımızın bize güvenin ötesinde bir desteği de var. Vatandaş bizden 'Siz bu ülkeyi yönetecek güce, imkana ve vizyona sahipsiniz' diyor. Bu sebeple de bize özel bir ihtimamla bakıyor. Tabii iktidara aday bir parti, vizyonunu, gelişimini ve çalışmalarını ona göre yapar. HAS Parti'nin Ankara'da düzenlemiş olduğu aday tanıtımıyla tüm Türkiye bunu gördü" dedi.

Milletvekili adayı Fikret Karabekmez ise, "Teşkilatımızın bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. Teşkilatımızı en güzel şekilde tüm aday arkadaşlarımla beraber temsil etmeye çalışacağız" diye konuştu.

HAS Parti'nin Malatya'da birinci sıra adayı avukat Fikret Karabekmez, ikinci sıra adayı mimar Hülya Eroğlu, üçüncü sıra adayı inşaat mühendisi Gürsü İnan, dördüncü sıra adayı mali müşavir Mustafa Gümüşboğa, beşinci sıra adayı emekli asker Ali Durak, altıncı sıra adayı ise iş adamı Tahsin Özarslan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız