SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştık"

0
Güncellendi - 2017-03-20 19:27:22
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, “Önemli bir virajı kayıpsız geçtik, Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu iyi gidişi sürdürüp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Ligin 25’nci haftasında deplasmanda Manisaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Ravcı, rakiplerin puan kaybettiği haftada aldıkları galibiyetin altın değerinde olduğunu kaydetti.

Lig’de kalan süreçte kolay maç olmadığını dile getiren Ravcı, “Manisaspor maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Takımımız buna göre hazırlıklarını yaptı. Ligin alt sıralarında kıyasıya bir çekişme var ve rakibimiz kendi evinde galip gelmek istiyordu. Biz ise ligde iyi bir gidişat yakaladık. İç saha ya da deplasman fark etmiyor, her takıma karşı aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Manisaspor maçına da en iyi şekilde hazırlandık. İyi bir mücadeleyle, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmasını bildik” diye konuştu.

Ravcı, ligin boyunun giderek kısaldığına dikkat çekerek, 25 hafta sonunda topladıkları 50 puanla zirvede yer aldıklarını ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.

Sivasspor, Göztepe ve Giresunspor’un puan kaybettikleri haftada aldıkları galibiyetin önemli olduğunu dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Her maçı ayrı ayrı değerlendirip, final gözüyle bakıyoruz. Rakibin durumu ya da konumu bizi ilgilendirmiyor. Rakibe göre hazırlık yapmıyoruz. Her maça aynı ciddiyetle ve galibiyet düşüncesiyle hazırlanıyoruz. Bu durum bizi adım adım hedefimize yaklaştırıyor. Bu haftada öyle oldu. Rakiplerimizi puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet alarak, zirvedeki yerimizi daha da sağlamlaştırdık. En yakın rakibimiz Sivasspor ile aramızda 7 puan fark var. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirip, hedefimize ulaşmak istiyoruz.”

Ravcı, Manisaspor karşısında aldıkları galibiyeti taraftarlara armağan ederek, “Taraftarlarımız iç saha ya deplasman fark etmeksizin her zaman takımımızın yanındalar. Taraftarların bu desteği takımımız için itici güç oluyor. Hedef etrafında kenetlendik. Hep beraber mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

2. FUTBOL ZİRVESİNE KATILDI..

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Futbol Zirvesi’ne katıldı.

Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Futbol Zirvesi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Yönetim Kurlu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile kulüp başkanları, futbol dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı da Türk futboluna değer katma ve marka değerini artırma hedefiyle düzenlenen zirvede yer aldı.

Ravcı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Sportif Direktörlük Sertifika Programı’nın üçüncü etabına da katılacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Gelecek sezon takımımızı süper ligde görmemize az kaldı. İnşallah takımdaki birlik ve beraberlik bozulmaz.
    0
    0
    Yanıtla