SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Bulgulara Rastlandı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski kulüp başkanı Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor'da hesapların incelenmesi sonunda ortaya çıkan sonuçları mahkemeye intikal ettirdiklerini ve yargının vereceği kararı beklediklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hanefi Selimoğlu, "Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu kriz ortamından kurtulması ve sağlıklı bir yapıya kavuşması için 23 Mayıs tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte işbaşına geldik. 28 Haziran tarihine kadar 35 günlük görev süremizde Malatyaspor'un kurtuluşu için projeler ürettik, mayınlı yolları temizlemeye çalıştık. Kısa sürede de büyük yol kat ettiğimize inanıyoruz. Bizim görev almamızdaki nedeni kamuoyuna anlattık.

Amacımızın kulübü yönetmeye değil, içinde bulunduğu kaostan kurtarıp, bu işe gönül vermiş paralı ve Malatyaspor'u eski günlerine döndürecek işadamlarına teslim etmekti. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Bir de kulübe kim zarar vermişse, kim ve kimler bu duruma getirmişse onları ortaya çıkartmaktı. Yönetim kurulu olarak, 2 mali müşavir ve bir avukatı görevlendirdik. 24 Haziran 2006'dan 23 Mayıs 2009 tarihine kadar olan kulübün defterini incelettirdik. İncelemeler sonrasında Haşim Karadağ dönemine ait önemli bulgulara rastlanıldı. Elde edilen sonuç doğrultusunda Haşim Karadağ'ı belgelerle savcılığa şikayet ettik. Yüce mahkemenin vereceği kararı hep birlikte göreceğiz" dedi.

Malatyaspor eski kulüp başkanlarından Haşim Karadağ'ın son günlerde yaptığı açıklamaların suçunu bastırmaya yönelik olduğunu ileri süren Selimoğlu, "Sayın Haşim Karadağ hiç düşündün mü, Hikmet Tanrıverdi Malatyaspor'u Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşürdü, sen de Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşürdün. Geçmiş yönetim Hikmet Tanrıverdi ismini başkanlık görevine getirdiği andan itibaren Malatya şehri ve ülke genelinde yaşayan Malatyalıların haykırışı kulağında çınlamadı mı? Sayın Hikmet Tanrıverdi için site kuruldu sevenlerince mesaj yağıyor, 'Sen büyük başkansın, sen bizi kurtar', 'Yiğit Düştüğü yerden Hikmet Tanrıverdi ile kalkar' gibi mesaj yağıyor. Açıklamalarında Malatyalıların seni sevmediğini açıkça söylüyorsun. Hikmet Tanrıverdi ismi neden Malatya'yı ve Malatyalıları hareketlendirdi biliyor musun?" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız