SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Çalışmalar Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:59:56
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfekçi ve partililerin yer aldığı ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

5084 sayılı teşvik kanununun uzatılmasıyla ilgili açıklamada bulunan Balin, “5084 sayılı bir teşvik yasamız vardı. Bu teşvik sona erdi. Daha sonra Başbakanımız Mardin’de bu teşvikle alakalı yeni bir çalışma yaptıklarını söyledi. Biz de sanayici, iş adamları ve bölgenin esnafı olarak çok umutlanmıştık ve memnun olmuştuk. Ama sanayici ve iş adamları sabırsızlanıyor. Bir an önce çıkmasını bekliyor. Sizden bu konuyu takip edip bize yardımcı olmanızı bekliyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati ise, MÜSİAD’ın sivil toplum kuruluşlarının en önemli temsilcilerinden biri olduğunu ifade ederek, MÜSİAD’ın gerek Türkiye genelinde gerek Malatya’da çok önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Nebati, MÜSİAD’ın dile getirdiği dilek ve taleplerin Türkiye’deki birçok insanın ve topluluğun temel talepleri olduğuna dikkat çekerek, bu dilek ve taleplerin çözüldüğü zaman Türkiye’nin de birçok probleminin çözüldüğünü dile getirdi.

5084 sayılı teşvik kanununun uzatılmasıyla ilgili üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydeden Nebati, Türkiye’deki 46 ilin ve gerekli kurumların talebini dile getireceklerini ve bunun kendilerinin görevi olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız