SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Çalışmalar Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:57
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Silivri’de yapılan Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda üçüncü olan Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım’ı ziyaret etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 08 - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Silivri’de yapılan Türkiye Voleybol Şampiyonasında üçüncülük elde eden Sessiz Adımlar Spor Kulübü ilk olarak Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’nu ziyaret etti.

Babahanoğlu, sporcuları kazandıkları başarıdan dolayı tebrik etti. Özel Sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Babahanoğlu, başarıların devamını beklediklerini dile getirdi.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ise, Sessiz Adımlar Spor Kulübü sporcularını kutlayarak, “Sessiz Adımlar Spor Kulübümüz 16 takımın yer aldığı şampiyonada üçüncü oldu. Öğrencilerimizi kutluyoruz ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Ayrıca aynı şampiyonada Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü ikinci oldu. Bu başarılar bizleri çok sevindiriyor. Bundan sonrada bu başarıların devamını bekliyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Aziz Mavuş, Sessiz Adımlar Spor Kulübü olarak önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Bu spor kulübünü kurmamızdaki amacımız, köşede kalmış öğrencileri toplumun önüne çıkararak, farkındalık oluşturmaktı. Bu öğrencilerin de başarılı olduğunu göstermek adına kulübümüz önemli çalışmalar yapıyor. Bu kulüp sayesinde, Malatya genelinde tarama yaparak, kaynaştırma öğrencilerini bünyemize kattık. Bunun yanında kendi başına seyahat edemeyen özel öğrencilerimizi de müsabakalara gönderiyoruz” diye konuştu.

Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca da, kulübün yeni kurulmasına karşın, önemli başarılar elde ettiğine değinerek, “Sessiz Adımlar Spor Kulübü olarak İstanbul Silivri’de yapılan Türkiye Voleybol Şampiyonasında üçüncü olduk. Aralık ayı içerisinde de dört tane Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Geçen yıl Malatya genelinde yapmış olduğumuz taramalarda kaynaştırma eğitimi alan çocuklarımızı tespit ettik. Bunların içerisinden 70 sporcumuzu alıp, haftanın 5 günü çalışma yapıyoruz. Çocuklarımız bu sayede il dışına çıkıp, Türkiye Şampiyonalarına katılıyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız