SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Çalışmalar Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:48
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren AKP Malatya İl Teşkilatı, Küçük Mustafa Paşa Mahallesi'nde vatandaşlarla toplantı yaptı. 

"MİLLETİMİZİN RAHATI HER ŞEYDEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ"

Mahalle toplantısında konuşan  Milletvekili Mustafa Şahin, kendileri için milletin rahatı ve huzurunun önemli olduğunu ifade ederek, "Yürekler toplu aktığı sürece elbette ki birileri rahatsız olacak. Varsın rahatsız olsunlar hiç önemli değil. Milletimiz, analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz rahatsa, biz hepsinden daha rahatız. Onların bedduaları, dedikleri ve çamur atmaları hiç umurumuzda değil. Biz birlik ve beraberliğimizi ihtisas etmenin gayreti içerisinde olduk. Bugüne kadar bu ülkede insanlarımızın her şeyiyle savaşan bir devlet anlayışı ve otoritesi vardı. Ama bugün milletimize bütün hakları iade edilmeye başladı. Bu bizim için en büyük şeref ve onurdur" dedi.

"MALATYA'NIN KİMLİĞİNİ YUKARI ÇIKARAN ÇALIŞMALAR YAPTIK"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'nın önemli bir süreç içerisinde olduğunu kaydetti.

Çakır, Malatya'da güzel hizmetlere imza atacaklarını belirterek, "5 yıllık görev süremizde önemli çalışmalar yaptık. Büyükşehir edasıyla çalışarak, şehrimizi büyükşehre hazırladık. 30 Mart'tan sonrada çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edip, büyük projeleri hayata geçireceğiz" ifadesini kullandı.

5 yılda Malatya'nın büyük bir değişim yaşadığını dile getiren Çakır, Malatya'nın her noktasını değiştirdiklerini kaydetti. Çakır, Malatya'nın bütün ana merkezlerini yenilediklerini belirterek, "Ana caddeleri ve bulvarları baştan aşağı yeniledik. Kültürel ve sosyal mekanlar yaptık. Beylerderesi'nden İnönü Üniversitesine kadar her alanda çalışma yaptık. Malatya'mızın gelişmesi adına önemli çalışmalar yaptık" diye konuştu. 

"NE SÖYLEDİYSEK, EN AZ 5 KATINI YAPTIK"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya'nın 5 yılda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydederek, büyükşehirle birlikte şehrin gelişimini büyük bir hızla sürdüreceğini söyledi.

Gürkan, Battalgazi'de tarihi ayağa kaldırdıklarını ifade ederek, şimdiye kadar söylediklerinin en az 5 katını yaptıklarını belirtti. Battalgazi'de önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Gürkan, büyükşehirle birlikte makro projelerle vatandaşlara çok daha iyi hizmetler yapacaklarını söyledi. 

PROJELERİNİ SALI GÜNÜ AÇIKLAYACAK..

Bu arada AKPMalatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, "Hedef 2023 Malatya" olarak nitelendirdiği önemli projelerini, Salı günü törenle açıklayacağını söyledi.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, AKP İstanbul Milletvekili, Malatya Koordinatörü Osman Boyraz,ilin  milletvekillerinin ve partililerin geniş katılımıyla 11 Mart Salı günü gerçekleşecek olan toplantıda projelerini açıklayacak.

Ahmet Çakır, "11 Mart Salı günü saat 13.00 de Malatya Ramada Altın Kayısı Otelinde açıklayacağımız projelerimiz ile Malatya'mızın gelişimine önemli katkı sağlayacağız. Çıtamız, bazılarının hayal edebileceği noktaların da üstünde. Biz başkalarının hayallerinin bile ulaşamadıklarını gerçekleştirmek için yola çıktık. 5 yılda bu hedeflerin çok büyük bir kısmını yaptık. Bundan sonra da yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler inşallah yeni süreçte de ortaya koyduğumuz hedefleri bir bir gerçekleştireceğiz.'' dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci ise, Malatya’da, projeleriyle ortaya çıkan tek partinin AK Parti olduğunu ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın  ‘Hedef 2023 Malatya’ tanıtım toplantısında önemli projeler açıklayacağını kaydetti. Tüfenkci, ''Bizim anlayışımızda siyasetin birinci amacı, halka hizmet etmektir. Başkanımız Ahmet Çakır Malatya’da reform niteliğinde işlerin altına imza attı. Bu şehre hizmet etmek, şanına yakışır projelerle onu yaşatmak, insanımıza karşı bir borçtur. İşte bu bilinç ve duyarlılıkla 1 Nisan’da fiilen büyükşehir olacak Malatya’mız ile ilgili Ahmet Başkanımız 2023 kentleşme, ulaşım, sağlık, eğitim, spor, turizm, sosyal, kültürel  ve ekonomi dahil bir çok alanda insan odaklı projelerini yarın açıklayacaktır.'' diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız