SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Gayretler Sarfettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:56:34
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Erkal, Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ve sendika üyeleriyle bir araya geldi. 

Ziyarette konuşan Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini söyledi.

Erkal, Türkiye’nin ve Malatya’nın gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düştüğünü kaydederek, “Sendikalarımız, Türkiye’nin istikametinin belirlenmesinde önemli roller oynayacaktır. Ne kadar çok sayıda ve güçlü sivil toplum kuruluşları olursa, iktidarların ve bir takım güç sahiplerinin Türkiye’de at oynatmalarına izin verilmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Malatya Belediye Başkanlığı döneminde memur ve işçilerin şartlarının iyileştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Erkal, “Başkanlığım döneminde kamu ile memur ya da işçi arkadaşlarımız karşı karşıya geldiği zaman memur ve işçi arkadaşlarımızın yanında ağırlıklı olarak yerimizi aldık. Onların insanca yaşama standartlarının yükselmesinde ve seviye kazanmasında önemli gayretler sarf ettik” şeklinde konuştu.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Erkal’e 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.

Yıldırım, her zaman ülke ve Malatya’nın menfaatlerine çalışanlara destek verdiklerini ifade ederek, “Memur-Sen olarak her zaman ülkemizin, ilimizin menfaatleri doğrultusuna kim çalışıyorsa, bu çalışmaların yanında oluruz. Başkanımı çok iyi tanıyoruz. Malatya’da kendisini çok iyi tanıyor. 2 dönem belediye başkanı bir dönemde milletvekili olarak hizmet ettiniz. Sefere çıkmak bizim elimizde ama zafere ulaşmak Rabbimizin takdirindedir. Bize düşen yoldaki işaretlere uyarak, hedefe doğru yürümektir” şeklinde konuştu.

Kültür belediyeciliği istediklerine dikkat çeken Yıldırım, “Şehrimizde 3 insan grubu yaşıyor. Birincisi şehrin sakini olarak yaşayanlar,  ikincisi şehri misafir gibi yaşayanlar, üçüncüsü de şehrin sahibi gibi yaşayanlar. Biz istiyoruz ki başkanlarımız göreve geldiklerinde öncelikle bu şehri sahiplenecek projeler üreterek, insanımıza bu şehrin sahibi olduğu duygusunu vermektir. Şehrin sahibi olan insanlar, şehrin sorunlarını benimsiyor. Ama şehrin misafiri olanlar çok bir şeye karışmıyorlar. Buda belediyecilik açısından bir homojenlik oluşturmuyor. Bunun yanında başkanlarımızdan özellikle kültürel anlamda kültür belediyeciliği yapmalarını istiyoruz. Zamanında siz bunun örneklerini verdiniz” diye konuştu. 

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerini çok önemsediklerini ifade ederek, görevin ehliyetli ve liyakatli insanlara verilmesi gerektiğini belirtti.

Asiltürk, Malatya’nın temellerinin yeniden atılacağını dile getirerek, büyükşehir olan Malatya’nın gelişmesi ve büyümesi için kararın doğru verilmesi gerektiğini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız