SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Görev İfa Ediyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:04:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkan Yardımcısı Alp Giray Gültekin, ara eleman yetiştiren meslek liselerinin sanayiye nitelikli eleman yetiştirmede önemli görevler ifa ettiğini bildirdi. 

MASİAD Başkan Yardımcısı Alp Giray Gültekin, yönetim kurulu üyeleri, Banu Algül Şeftalicioğlu, Funda Yalçınsoy ve Basri İlhan, 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde bu dönemde eğitime açılan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, bilgi aldılar. MASİAD üyeleri, atölye ve sınıfları da gezdi.

MASİAD Başkan Yardımcısı Alp Giray Gültekin, yaptığı açıklamada, meslek liselerinin sanayi ve ticaretin kalkınmasında önemli yeri olduğunu belirtip, ara eleman yetiştiren meslek liselerinin sanayiye nitelikli eleman yetiştirmede önemli görevler ifa ettiğini vurguladı.

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt da, 330 öğrenci ile eğitime başladıklarını, önümüzdeki eğitim yılında öğrencilerin 5 bölümü tercih edeceklerini, daha sonraki yıl ise 4 bölüm daha açılacağını söyledi. Erdoğan Zelyurt, devletin özel okullar için öğrenci başına 3 bin 800 TL teşvik verdiğini vurgulayıp, okul olarak öğrenciden başka ücret almadıklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız