SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Hizmetler Yapacaktır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:28:00
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde, belediye başkan adayının açıklanmasının ardından çalışmalara start verildi.

AKP Akçadağ İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Teşdoğ’un organize ettiği yemek programına; AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AKP Akçadağ Belediye Başkanlığı adayı Ali Kazgan, Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile birlikte parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP iktidarı döneminde 11 yılda Akçadağ’a birçok hizmet ettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“30 Mart’ta yerel seçimlere gidiyoruz. Kuruluşundan itibaren partimizin iki dönem belediye başkanlığını yapmış Sayın İbrahim Koşar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında Malatya’ya çok önemli hizmetler yapmış, İl Özel İdare Genel Sekreterliği yapmış, Malatya’nın her karesinde, her köşesinde emeği olan Vali Yardımcımız Ali Kazgan bugün gelip elini taşın altına koyuyor ve ‘Ben Akçadağ’a hizmet etmek istiyorum’ diyor. İşte inanıyorum ki kuruluşundan itibaren bütün arkadaşlarımızla beraber Ali Bey, Allah nasip ederse 31 Mart’ta Akçadağ Belediye Başkanımız, bundan sonra Akçadağlıların da emrinde olacak. Bundan önceki dönemde atanmıştı, artık seçilmiş. Artık Ali Başkan’da Akçadağ’a çok önemli hizmetler yapacaktır.”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise Akçadağ siyasetinin Malatya’da denge belirleyici bir unsur olduğunu ifade etti. Milletvekili Şahin açıklamasına şöyle devam etti:

“Bugün burada Akçadağ’da sizlerle beraber olmanın, sofranızda ekmeğinizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Mart Yerel seçimlerinde Akçadağ Belediye Başkan Adayı olarak İstanbul ve Ankara illerimizde Vali yardımcılığı görevi yapmış, Malatya’da İl Özel idare Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Ali Kazgan partimizin adayı olmuştur. Sayın Vali Yardımcımız yapmış olduğu görevlerden edindiği bilgi ve birikimini, tecrübelerini bundan sonra Akçadağ’a hizmet olarak yansıtacaktır. Malatya’da Akçadağ siyasetinin denge belirleyici bir unsur olduğu, şekillendirdiği mutlaka söylenir. 30 Mart yerel seçimlerinde Akçadağlılar gerekeni yapacaktır.”

Yemek organizasyonunun ardından milletvekilleri ve beraberindeki grup, Bahri Mahallesi’ne gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız