SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Hizmetler Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP'nin  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Malatya’da 5 yıllık süreçte büyük hizmetler yaptıklarını ifade ederek, “Malatya’nın her bölgesinde önemli hizmetler yaptık” dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, Sarıcıoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ahmet Çakır, Sarıcıoğlu Mahallesi’nde, vatandaşlar tarafından ‘Malatya seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşılandı. Partililer ise ‘Malatya’nın Gururu Çakır Başkan’, ‘Hizmet Adamı Çakır Başkan’, ‘Rahat ol Malatya’m emin ellerdesin’, ‘Allah’ım seni korusun’ pankartlarıyla sloganlara eşlik etti.

“HAFTANIN 7 GÜNÜ 24 SAAT HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çakır, “Bu kutlu kervanda Malatya’mıza hizmet var. Malatya’mıza hizmet var. Arada nefis yok, özel yok, şu yok bu yok,sadece ve sadece çalışmak var. Allah'a hamdolsun ki Malatyalı hemşerilerimiz yaptıklarımızı gördüler ve bizi sürekli desteklediler." dedi. Ahmet Çakır, görevde bulundukları süreçte önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, yaşanılabilir bir şehir oluşturduklarını söyledi. Çakır, Malatya’da bir kalkınma başlattıklarını dile getirerek, “Malatya’da girmediğimiz sokak ve cadde kalmadı. Malatya’nın her tarafından hummalı bir çalışma yaptık. Bu 5 yıllık süreçte Malatya’da bir kalkınma başladı. Hangi mahalleye giderseniz gidin “çevre yolu altı” kavramını kaldırdık. Gerçekten 5 yılda Malatya’ya çok önemli hizmetler yaptık, ancak daha yapacak çok işimiz var. İnşallah yine sizlerin destekleriyle yine sizlere haftanın 7 günü 24 saat hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Parkı, caddesi, yolu ve kavşağıyla Malatya’nın her bölgesinde çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Ahmet Çakır, uzun vadede şehri planlayacaklarını söyledi.

“AK PARTİ, GÜNEŞ GİBİ HİZMET SAÇIYOR”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan ise belediye hizmetlerini büyükşehir ile el ele vererek yapacaklarını, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Türkiye rekorunu Battalgazi’nin kıracağını kaydederek, Malatya’nın yeni bir destan yazacağını söyledi.

Gürkan, “Bizim ampulümüz güneş gibidir. Güneş nasıl ki bütün dünyayı aydınlatıp, ısıtıyorsa; AK Parti’mizde adil ve adaletli bir anlayışla hizmetlerini sunmaktadır” dedi.

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, milletten aldıkları güç ve destekle gerek Türkiye gerekse de Malatya’da güzel hizmetler yaptıklarını belirtti. Güder, AK Parti’nin hizmet eden bir parti olduğunu ifade ederek, “Bizler sizlerin destekleriyle bugünlere geldik. İnşallah yarın vereceğiniz desteklerle, daha iyi ve güzel yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız