SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli İşlere İmza Atılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:05
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "4 yıl boyunca benden başka konuşan, çalışan, Malatya için mücadele eden bir başka kimse yok. Malatya'da birçok şey olur, iktidar milletvekillerinden 'ses' çıkmaz" dedi.

Sema Pekdaş Kadın Dinlenme Evi'nin açılış töreninde konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Kadın kardeşlerimiz Hekimhan'a geldikleri zaman dinlenebilecekleri, çocuklarıyla zaman geçirebilecekleri ve sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri bir merkez oluşturduk” dedi.

PEKDAŞ: “VELİ AĞBABA’NIN BAŞLATTIĞI KARDEŞ BELEDİYECİLİK PROJESİ İLE BURDAYIZ”

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise, “Bizim bir arada olmaya, birlikte Türkiye'yi aydınlığa çıkarmaya borcumuz var. Sevgili Veli Ağbaba, Genel Başkan Yardımcısı olarak yerel yönetimlerden sorumlu olduktan sonra kardeş belediyecilik girişimlerini başlattı. Türkiye genelindeki bizim belediyelerimiz birbiriyle kardeş oldu" diye konuştu.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da, "Sosyal demokrat bir belediyenin, çağdaş bir belediyenin yapması gereken en önemli çalışmalardan, en önemli sosyal tesislerden birisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bunu gururla söylüyoruz ki, Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyeleri ve yöneticileri önemli işlere imza atıyor" ifadelerini kullandı.

AĞBABA: “CHP’Lİ BELEDİYELER DESTAN YAZIYOR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, seçimlerde vermiş oldukları sözü gerçekleştirmesini sağlayan İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür etti.

Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Türkiye'de bir kardeşlik projesi başlattıklarını kaydederek, "Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları, Türkiye'nin en başarılı belediyeleri Cumhuriyet Halk Partili belediyelerdir. Belediyecilik anlamında ilk ne varsa, Cumhuriyet Halk Partisi yapmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman ilklere imza atar. Cumhuriyet Halk Partisi, birçok alanda örnek projeler yapmıştır. Türkiye'nin her yanında Erzurum'un Çat'ından, Çanakkale'nin Geyikli'sine kadar her yerde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler destan yazıyor" şeklinde konuştu.

Hekimhan'a Kadın Dinlenme Evi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Ağbaba, "Bu projeyi Türkiye'nin her bölgesine yayacağız. Bu artık bizim, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin uygulayacağı ortak bir proje olacak" dedi.

AĞBABA: “AKP'Lİ VEKİLLERE GÜNAYDIN DİYORUM”

Ağbaba, CHP belediyelerini eleştiren AKP milletvekillerini sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi: "Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleriyle ilgili AKP'den bir kaç kişi laf etti. “Eğer projeleriniz doğruysa, bunları belediyelerinize uygulayın” dediler. Onlara günaydın diyorum.Gözünüzü açın. AKP milletvekilleri, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin tamamında biz, sosyal projeleri uyguluyoruz. Pek çok belediyemizde kreş var. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza katkı sunuyoruz. Birçok belediyemizde Halk Kart'ı uygulamaya başladık. 8 Haziran'dan sonra kuracağımız iktidarda hepiniz bilin ki, Türkiye'de yoksulluğu bitireceğiz. Aile sigortasını yaygınlaştıracağız. Her aileye en az 720 TL gelir sağlayacağız.”

AĞBABA: "13 YILDIR HERKES, ÖZELLİKLE YOKSUL KESİM KAN AĞLIYOR"

Türkiye'yi 13 yıldır yöneten iktidara yüklenen Ağbaba, "13 yıldır bütün kesimlerin, özellikle yoksul kesimin kan ağladığı bir dönemle karşı karşıyayız. Seçim bildirgemizde mazotu 1,5 lira yapacağız diyoruz. Kayısıya alan bazlı destek vereceğimizi söylüyoruz. 30 yaşına kadar bütün insanları, bütün gençlerimizi, tarlada çalışan işçileri sigortalı yapacağız. Bütünşehir Yasası ile belediyesi kapatılan yerlerin belediyelerini tekrar açacağız" diye konuştu.

AĞBABA: “4 YIL BOYUNCA BENDEN BAŞKA, MALATYA İÇİN MÜCADELE EDEN KİMSE OLMADI”

Ağbaba, Malatya için kendisinden başka mücadele eden kimsenin olmadığını kaydederek, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde zengin, büyük iş adamlarının değil yoksulların partisi olacak, onlar için çalışacak. Bizler, sizin için çalışacağız. Bir az önce bir abla getirdi, gece kayısıyı dolu vurmuş. Dolu vurdu ne oldu, kayısı sıfırlandı. Kayısıyı dolu vurur, iktidar partisinin milletvekillerinin tuzu kuru, gündeme getirmezler. Don vurur, iktidar partisi bir şey demez. Onlar gündeme getirmezler, yine biz gündeme getireceğiz, yine biz sahip çıkacağız. 4 yıl boyunca Malatya'yı temsil etmeye çalıştım. 4 yıl boyunca benden başka konuşan, çalışan, Malatya için mücadele eden bir başka kimse yok. Malatya'da birçok şey olur, iktidar milletvekillerinden 'ses' çıkmaz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız