SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Katkı Sağlayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:56
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan’ı ziyaret etti. 

Milletvekili Öznur Çalık’a İl Başkan yardımcıları Nevzat Diri, Selim Çağlar, Meclis Üyesi Mehmet Akdeniz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ergül eşlik etti.

Milletvekili Çalık ziyarette yaptığı açıklamada, "Kale Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kale ile ilgili sorunları özellikle içme suyu ve kanalizasyonla ilgili yaşanan sıkıntıları belediye başkanımızın üretmiş olduğu projeleri gördük. Kale ilçemizin dağınık bir yerleşim yerine sahip olmasından dolayı başkanımızın çarşı projesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde TOKİ projesi, Kale ilçemize çok önemli katma değer sağlayacak. TOKİ ile ilgili taleplerin görüşmelerini yaptık ama Kaleli hemşehrilerimizin TOKİ projesine sahip çıkması gerekiyor. Fiyatlandırma konusunda da çok ciddi indirimler aldık" ifadelerini kullandı.

Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan da, "Kale ilçemizin sorunlarını dile getirdik. Biz belediye olarak Kale’de elektrik konusunda ciddi sıkıntılar yaşadık. Tabi bu 2006 yılından beri çektiğimiz bir sıkıntıdır. Şu an elektrik sıkıntımızı çözdük. Belediye olarak içme suyu, kanalizasyon, çarşı, TOKİ ve diğer projelerimizi hazırladık. Finansman noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Meslek yüksekokulumuz İzollu ve Kaleli işadamlarımızın desteğiyle devam ediyor. Kale ilçemizi daha yaşanılır bir hale getirmek için tüm gayretlerimizle çalışıyoruz" dedi.

Çalık, belediye ziyaretinden sonra Adalet ve Kalkınma Partisi Kale Merkez İlçe Başkanı Kazım Çiçek’i de ziyaret ederek bazı köy muhtarlarıyla ilçe başkanlığı binasında görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız