SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Kazanımlar Sağladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:08:50
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aynur Oğuzhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve partili yöneticilerle birlikte Şeyh Bayram Mahallesi Muhtarı Yusuf Canberk ile Zaviye Mahallesi Muhtarı Nedim Gürbüz’ü ziyaret etti. 

Şeyh Bayram Mahallesi Muhtarı Canberk'e yapılan ziyarette konuşan AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Taşkın, “30 Mart seçimlerinde hep birlikte, bugün hükümetimiz ve devletimiz üzerinde oynanan bu şer güçlerin oyunlarına sandıkta tokat gibi bir cevap vereceğiz. Bu en büyük cevap olacaktır” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, hükümetin 2013 yılında başlattığı önemli projelerden dolayı Türkiye’nin ve AKP hükümetinin hedef haline getirildiğini söyleyerek, “Bir Marmaray Projesine Türkiye imza attı. Denizin altında iki kıtayı birbirine bağladık, Asya’yı Avrupa’ya bağladık ve bu dünyada ilkti. Bunu Türkiye, AK Parti hükümeti ile başardı. Yine üçüncü köprü yine bütün dünyanın gözlerini inanılmaz derecede Türkiye’nin üzerine çevirdi. Yine çok önemli bir projeyi başlattık, Milli Birlik ve Beraberlik Projesini, çözüm sürecini başlattık. Çözüm süreci ile ilgili olarak önemli adımlar attık. Esas hedef Türkiye, esas hedef Türkiye ekonomisidir. ‘Türkiye’nin ekonomisini sarsarsak istikrarını sarsarız, siyasi istikrarını sarsarız, ekonomisini sarsarız ve Türkiye’yi biz istediğimiz yere ve yöne götürürüz’ diye düşünüyorlar. Gezi olaylarında başarılı olmadılar. Ekim ayında yine ‘üniversitelerde ikinci bir Gezi olayı yaparız’ diye düşündüler. Uluslararası güçler ve şer odakları Türkiye üzerinde her daim oyun oynamaya devam ettiler. Varsa yanlışlık, varsa yolsuzluk hepsinin sonuna kadar gitmek bizim boynumuzun borcu. Ama siz eğer Halk Bankası üzerinde oyunlar oynuyorsanız, bugün eğer Türkiye ekonomisine 120 milyar dolar zarar veriyorsanız ve Türkiye ekonomisi üzerine darbe vuruyorsanız, bireylerin yapmış olduğu hataları -varsa eğer- Türkiye’ye ödetmeye kalkıyorsanız, bunun hiçbir şekliyle samimi bir yolsuzluk mücadelesi olduğunu hiç kimse söyleyemez. Hedef çok daha büyüktür, hedef Türkiye’dir, hedef AK Parti’nin iktidardan gönderilmesi ve Türkiye ekonomisinin omurgasına kazmayı vurmaktır. Bu oyunları halkımız görüyor” diye konuştu.

Zaviye Mahallesi Muhtarı Nedim Gürbüz ise, “AK Parti’nin yerel seçimlerden de güçlü çıkacağını bildikleri için bir takım oyunlar oynanıyor. Başbakanımız Gezi olaylarında dik durdu ve taviz vermedi ve şimdiki olaylar meydana geldi. Hiçbir zaman altın değerini kaybetmez; altın altındır, bakır bakırdır” dedi.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Taşkın da, “Hükümetimiz dimdik ayaktadır. Bütün bu şer güçlerin oyunlarına Sayın Başbakanımız cevap vermektedir. Bize düşen, cevabımızı sandıkta hep birlikte el ele vererek vermektir” ifadelerini kaydetti.

Zaviye Mahallesi'ne yapılan ziyarette de konuşan Milletvekili Çalık, şunları söyledi: “11 yıllık iktidarımız boyunca hem Malatya’ya hem de Türkiye’ye çok önemli kazanımlar sağladık. 11 yıllık iktidarın neticesinde de Türkiye şu anda parmakla işaret edilen bir ülke. 58. Hükümetten önceki hükümet, üçlü koalisyon hükümeti döneminde MHP, ANAP ve DSP iktidarı döneminde Türkiye’nin yaşadığı kaosu herkes iyi biliyor. O dönemde batan bankaları hepimiz çok iyi net hatırlıyoruz. O gün bir tek anayasa kitapçığının atılması ile Türkiye’nin içine düştüğü pozisyonu da hepimiz bugün gibi hatırlıyoruz. Şimdi o gün bir tek anayasa kitapçığı atıldı diye Türkiye birbirine girerken, bugün dünyada her yerde 2008 krizi vardı ve Türkiye'de bu krizin hiçbir şekliyle eseri olmadı. Bugün istikrarı yakalayan Türkiye’nin önüne kesmek istiyorlar, milletimiz seçimde bunlara en iyi cevabı verecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız