SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan 3 Puan"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:16
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Mert Korkmaz, Pendikspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz, Pendikspor galibiyeti, bu hafta karşılaşacakları Turgutluspor karşılaşması ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çok güçlü bir rakipten 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten genç teknik adam, "Sahamızda belki de bu ligin en iyi ekiplerinden biriyle oynadık. Ahmet Yıldırım ile birlikte gücüne güç katmış bir ekip Pendikspor. Bakıldığında çok da iyi oynamasak da aslında maçı koparacak pozisyonlarımız oldu. Futbolcularımın kazanma azminden memnunum. Bu saatten sonra 3 puan önemli. Biz de şampiyonluk yarışında oldukça kritik bir galibiyete imza attık" dedi.

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Korkmaz, lig sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini vurgulayarak, "Bu ligde her hafta enteresan sonuçlar ortaya çıkıyor. Neyi ne olacağını kestirmek zor. Bakıldığında ilk 5 şekillenmiş gibi görünse de, yarının ne getireceğini kimse bilemez. Biz kalan haftalarda tıpkı Giresun’un yakaladığı seri gibi bir seri yakalamak istiyoruz. Bunu yapabilecek bir takımız. Şansımızı yüksek görüyorum. Ama söylediğim gibi neyin ne olacağını şimdiden söylemek zor. Çıkıp 3 puan almak için terimizin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Korkmaz, Turgutluspor’u yenerek yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirterek, "Turgutluspor’a bakıldığında iki haftadır kaybediyor belki ama onlar da hiç umulmadık maçlardan puanlar çıkardılar. Biz çıkıp kendimiz gibi oynarsak, galip gelmememiz için hiçbir neden yok. Allah’ın izniyle Turgutluspor'u da geçip sahamızdaki Gaziosmanpaşa maçına moralli çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız