SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan 3 Puandı, Aldık.."

0
Güncellendi - 2017-01-22 17:29:26
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek ve asbaşkan Aziz Yalçınkaya, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında takımın önemli bir 3 puan aldığını söyledi.

Başkan Gevrek, teknik heyet ve futbolcuları, Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Taraftarların takımın yalnız bırakmadığını ifade eden Gevrek, “Taraftarlarımızdan gelenler her zaman geliyor. Ama biz her zaman stadımızın dolu olmasını istiyoruz” dedi.

Gevrek, Mersin İdmanyurdu ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ve önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Zorlu maçtan 3 puan aldık, bu bizim için çok önemliydi. İkinci yarının ilk maçı ve bu maçı galibiyetle tamamladık” diye konuştu.

Samsunspor deplasmanından galibiyetle ayrılıp, seri yakalamak istediklerini kaydeden Gevrek, bir galibiyet serisi yakalayıp, o seriyi devam ettirmek istediklerini belirtti.

Gevrek, Malatya İnönü Stadı’nın zeminiyle ilgili olarak, “Saha şartları gerçekten zor, bu konuda sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah ona da bir çare buluruz. Ama Mersin İdmanyurdu maçında önemli olan 3 puandı. O 3 puanı aldık, mutluyuz” değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp asbaşkanı, reklam ve pazarlama sorumlusu Aziz Yalçınkaya ise zorlu Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldıklarını, Samsunspor maçıyla birlikte seri galibiyetler alıp, hedefe emin adımlarla gitmek istediklerini söyledi.

Yalçınkaya, ligde takımların alt sırada olduğuna aldanılmaması gerektiğini belirterek, “Biz, zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Takımların sıralamada nerede olduğuna bakıp, aldanmamak gerekiyor. Bizde bu maçın zorlu geçeceğini bilerek mücadeleye çıktık. Zorlu maçı kazanmasını bildik. Ama bu tür maçlarda yakalanan pozisyonları değerlendirmek gerekiyor. Net 3-4 pozisyonumuz vardı, o pozisyonları değerlendirseydik, son dakikalarda bu kadar zorlanmayacaktır. Bu maçı aldık, önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Michail (7 yıl önce)
    Baskanim mersin galibiyeti icin kutlarim guzel bir müsabakaydı ama taraftara gelince maraton tribunu haric baska taraftar yoktu kapali da gelen taraftar allaha emanet boyle sampiyon olunmaz kimse kusura bakmasin bu takim bir kac futbolcuyla bu saha zeminiyle biraz zor oynasa ancak playof oynar ordan da cikamaz diye dusunuyorum insallah da yanilirim 2 senedir sahamiz yapilmadi transfer ahmet aras sezer den baska transfer yok bu nedenlerden dolayi taraftar cekemiyo takim sahaya bitsin yeni stad al bir tane bilindik saglam oyuncu senin o yeni sahan taraftardan nasil yikiliyor. Futbol nasil oynaniyor oyuncular taraftarin destegiyle nasil oynuyor görelim yazık patates tarlasinda top oynaniyor bizim yabanci oyuncular baska takimda olsa saha zemini iyi olsa sen gör o yabancilari tutana ask olsun ozellikle pereira dialiba amutu azubuke yildiz olmazsa ben bisey bilmiyorum derim kendime yanlışsam yorum yapanlar futboldan anlayanlar bu yaptigim yoruma cevap yazsinlar eskisehirspor göztepespor taraftarini ibretle izliyom atkilari formalari pankartlari gösterileri takima destegi yardimi bence on numara takim yenilse bile saha dolu ornek gecen hafta goztepe yenildi bu hafta berabere kaldi ama taraftar küsmedi takimina takimida taraftara küsmedi ayni sekil eskisehirspor da oldu adamlar disiplinden kopmuyor diye dusunuyorum insallah bizler kendimize gelir insallah şampiyon oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Samsun maçını da kyıpsız atlatıp araya moralli girmeliyiz. Yapılması transferler o arada takıma uyum sağlayabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Büyük başkan aite ne oldu bize santifor lazım buz sahaya girdi abur pozisyon da amutu denen adam boş pozisyonda koşmadım ağır kaldı buz çıldırdı sizce şampiyonluk için amutu yetermi lütfen başkan tüm gücünü aite için kullan
    0
    0
    Yanıtla