SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan Ekip Bulabilmek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:50:47
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak ilçesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kuluncak gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret programı çerçevesinde ilk olarak asfalt çalışmalarının yapıldığı İlisuluk mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Çakır’ı İlisuluk mahallesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. 

Başkan Çakır, İlisuluk mahallesinde yapılan yaptığı konuşmada, “İnsanın yaşadığı her yerde sorunlar ortaya çıkmaktadır. Önemli olan buralardaki eksiklikleri, sorunları giderecek ekipler bulabilmektir. Büyükşehir yapılanması ile birlikte Malatya’nın her noktasında hizmet vermeye başladık. Amacımız bu çalışmaları daha hızlı bir hizmet ağına dönüştürebilmektir. Araç-gereç ve teknik personel noktasında eksikliklerimiz var, bunları zaman içerisinde gidereceğiz. 

Şu anda her noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Araç-gereç eksikliğimizi giderip ekonomik olarak da güçlendiğimizde hizmetlerimiz ve çalışmalarımız daha hızlı ve kaliteli olacaktır.  Daha önceki ziyaretlerimizde su, kanal ve yol ile ilgili konuları öncelikli sorun olarak bize ilettiniz. Bizler de bu sorunları aldık ve aciliyet sırasına göre çözmeye çalışıyoruz. Burada yaklaşık 7.5 km yol çalışması yaptık. Buranın yol ile ilgili sorununu çözdük. Yukarı Çay mahallemizin 6 km yolunu da programımıza aldık ve en kısa zaman içerisinde tamamlayacağız” dedi.   

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır İlisuluk mahalle ziyaretinin ardından Kuluncak Belediyesini ziyaret etti. 

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Kuluncak’ta dolu dolu bir gün yaşadık. Özellikle mahallelerimizin asfaltlanması ve içmesuyu sorununun çözümü noktasında atılan adımlar bizleri mutlu etti. Bugünkü gezi Kuluncak için bir tarihtir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Kuluncak ilçesine göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Kendisini ve beraberindeki heyeti Kuluncak’ta ağırlamaktan mutlu ve bahtiyar olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.  

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için gerçekleştirdikleri gezi programı çerçevesinde Kuluncak Belediyesini de ziyaret ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Kuluncak bölgesindeki programımızda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. 

Bugün burada yol çalışmalarının yapıldığı bölgelerde incelemelerde bulunduk. Kuluncak bölgemizde yaklaşık 20-25 mahallemizin su ihtiyacını karşılayabilecek alternatif su kaynakları ile ilgili saha çalışması yaptık” dedi. 

Başkan Çakır, “Kuluncak’ta olduğu gibi birçok ilçemizin ortak problemi olan Kanalizasyon sorununun giderilmesi noktasında her ilçemize arıtma tesisi yapılması için çalışmalar başlatacağız. Özellikle çevrenin ve su havzalarının korunması adına arıtma tesisleri oluşturmamız gerekiyor. Yapacağımız hizmetlerle Kuluncak’ın gelişmesine katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.   

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretin anısına bakır işlemeli bir tabak hediye etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Belediye ziyaretinin ardından Kuluncak kaymakamlığına geçti. Başkan Çakır Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu’dan kaymakamlık tarafından yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız