SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan Kazanmaktı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:35
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör'ü Gürses Kılıç, takım olarak doğru yolda olduklarını söyledi. 
 
Galip geldikleri İskenderun Demir Çelikspor maçı sonrası açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktör'ü Gürses Kılıç, takım olarak daha iyi yerlere geleceklerini ve doğru yolda olduklarını belirterek, "Önemli bir günde önemli bir galibiyet aldık. İskenderun Demir Çelikspor bu ligin şampiyonluğuna oynayan ekiplerinden biri. İyi bir takım. Biz karşılaşmaya oldukça iyi başladık. Kazanmak istiyorduk. İklim, hava şartları ve zemin elverişliydi. Neticede kazandık. Kazanmak gerçekten güzel bir şey. Biraz daha dikkatli olabilseydik daha farklı olabilirdi. Çok pozisyon kaçırdık. Artık fazla önemi yok. Önemli olan kazanmaktı" dedi. 
 
İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ifade eden Kılıç, "3 puanı çok önemli bir rakipten almak Yeni Malatyaspor'un doğru yolda olduğunun göstergesidir. Umarım bundan sonra çok daha iyi işler yaparız" diye konuştu.
 
Yeni Malatyaspor'un tek golünü kaydeden Aytek Öktem, "Deplasmanda galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Zor bir maçtı. Ama özellikle benim attığım golle galip geldiğimiz için çok mutluyum. İnşallah 2 haftadır gösterdiğimiz başarıyı ilerleyen haftalara da taşırız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız