SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Olan Sonuçtu'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatya Belediyespor kendi sahasında Hatayspor'u son 20 dakikada bulduğu gollerle yenerek, ekstra play off yolunda büyük avantaj sağladı.

Maç sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, "Zor maç olacağını biliyorduk. Hatayspor iyi bir takım ve bunu sahada da gösterdi. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Önemli olan sonuçtu. Kazandığımız için mutluyuz. Bize yakışır bir final yaptık" dedi.

Balan, Belediye Bingölspor maçı sonrası her şeyin netlik kazanacağını ifade ederek, "Ekstra play off yolunda iyi bir galibiyet kazandık. Belediye Bingölspor maçı sonrası her şey netlik kazanacak. Düşüş yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

Takımın forvet oyuncusu Ömer ise, zor bir maç olduğunu, ancak kazanmayı bildiklerini kaydederek, "Ekstra play oflar için önemli bir galibiyet oldu. Artık önümüze bakacağız. Bundan sonraki süreçte play offları düşünüyoruz" diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Samet de, "Rahat olan bizdik. Ancak kendi kendimize stres yaptık. 1-0 geriye düştük ama maçı çevirmesini bildik. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız