SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan Spor Yapmak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:47:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Liselerarası Salon Futbolu maçları Pazartesi günü başlıyor. 

Hafize Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bayan futsal takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşiltepe sentetik sahada Hafize Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Oğretmeni Yunus Çatal nezaretinde çalışmalarını sürdüren bayan takımında hedef Malatya şampiyonluğu.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Beden Eğitimi Oğretmeni Yunus Çatal, amaçlarının sporu teşvik etmek olduğunu söyledi.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YUNUS ÇATAL: “ÖNEMLİ OLAN SPOR YAPMAK”

8 bayan takımının mücadele edeceği maçların Pazartesi günü başlayacağını kaydeden Yunus Çatal, “Bayanlar kategorisine ilgi oldukça yüksek. Son dönemlerde voleyboldan sonra futbol bayanlar tarafından en çok rağbet gören spor dallarından birisi oldu. Tabi mümkün mertebe kızlarımızı bekliyoruz yeşil sahalara. Burada spor yapıyoruz. Yani yarışma olmuş kazanmışız, kaybetmişiz hiç önemli değil. Önemli olan spor yapmak” dedi.

TAKIM KAPTANI ELANUR ALADAŞ: “ABLAM DA MİLLİ FUTBOLCU”

Takımın kaptanı Elanur Aladaş ise, “Takımıma güveniyorum. Bir şeyler yapacağımıza inanıyorum. Zaten alışkınım, Malatyaspor bayan takımında da oynuyorum” ifadelerini kullandı.

Futbola olan ilgisinin aileden geldiğini belirten Aladaş, “Benim ablam da milli futbolcu. Küçükken onunla birlikte oynuyorduk. Daha sonra ilerletmek istedim. Şuan Malatyaspor’dayım ve Play-Off’lardayız. Malatya’da futbol oynamama şaşıranlar oluyor. Ama sahada gördüklerinde inanıyorlar futbol oynadığıma. Hedefim milli takımda oynamak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız