SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Oyuncuları İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:15:03
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübünde teknik direktör Gürses Kılıç, bu sezon başarılı olacak, gelecek yıllarda da takımın omurgasını oluşturacak bir takım yapmayı hedeflediklerini söyledi. 
  
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen teknik direktör Gürses Kılıç, takımın son durumu, transfer çalışmaları ve hedefler hakkında açıklamalarda bulundu. 
  
Transfer çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Kılıç, “İç transferde düşündüğümüz oyuncularla birisi haricinde anlaştık. O bir arkadaşımızda bazı düşüncüleri olduğu için biraz bekleme sürecine geçtik. Dış transferde de bizim fazla oyuncuya ihtiyacımız var. Dolayısıyla da önemli oyuncular almak istiyoruz. Daha önceki dönemde takımımızın bir omurgası yoktu. Yani hedefe oynayacak bir omurga elimizde yoktu. Hem bu sene başarılı olabilecek hem de önümüzdeki yıllarda kulübün omurgasını oluşturacak bir takım yapmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla bu oyuncular, önemli oyuncular. Bazılarının kendi kulüpleriyle ilgili bonservis problemleri var. Bank Asya’da devam etmek isteyen ya da Bank Asya’yı hedefleyen futbolcular var. Bir diğer portrede mali portre. Önemli oyuncuların önemli mali portresi var. Bütün bunları göz önüne alırsak şuana kadar doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Yaptığımız önemli transferler var. Transferini bitirdiğimiz ama bonservis nedeniyle açıklayamadığımız oyuncular var. Ve halen görüşmekte olduğumuz oyuncular var. Umuyorum kamp başlangıç tarihine kadar belki bir iki oyuncu kontenjanı bırakarak büyük oranda transferi bitirmeyi düşünüyoruz” dedi. 
  
Hedefe oynayabilecek bir takım oluşturma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Kılıç, transfer çalışmalarında doğru yolda olduklarını dile getirdi. 
  
Malatyaspor’un her zaman bulunduğu grupta iddialı olduğunu kaydeden Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: “Transfer listemizde bir iki mevkide birinci sıradaki oyuncular olmadı. Ama biz bu listeyi verirken bir-iki-üç diye sıralı vermiştik. Yine listemiz üzerinden gidiyoruz. Listemizden şuana kadar çok fazla şaşma yaşamadık. Listemiz üzerinden gittiğimiz için bekliyoruz. Eğer farklı düşünsek transferi şuanda bitirirdik. Ama çok uygun olmaz diye düşünüyorum. Israrcıyız, ısrar ediyoruz. Transferde sonuna kadar doğruyu yapmak istiyoruz. Onun için kesinlikle belirlediğimiz liste üzerinden devam ettik ve devam edeceğiz. Transfer şeklimizi rakibe göre değiştirmedik. Belirlediğimiz liste üzerinden devam ediyoruz. Olabilecek gruba göre hareket ettik. İlk 5 hedefiyle takım oluşturmayı düşündük. Aynı hedefle devam ediyoruz. Grubumuz dengeli bir grup. Hedef yapabilecek takımlar var. O takımlardan birisi de biziz. Malatyaspor bulunduğu grupta her zaman iddialı olmak durumdadır. Dolayısıyla bizim hedefimiz ve başlangıcımız ilk 5. Hedefi olan, taraftarıyla bütünleşen, hedefi yakalayabilecek bir kapasitede takım yapmak düşüncemiz vardı. Şuanda da o doğrultuda devam ediyoruz.”
 
“ŞEHİRDE İYİ BİR HEYECAN VAR”
Tecrübeli teknik adam, şehrin desteğinin kendileri için önemli olduğunun altını çizerek, birlik ve beraberlik içinde olunması halinde güçlü bir ekip olacaklarına dikkat çekti. 
  
Yönetim ve teknik heyetin doğruları yapma adına büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Kılıç, “Lig bittikten sonra ailemle çok fazla zaman geçirmeden çalışmalara başladık. Sabah akşam mesai veriyoruz. Doğru yapabilmek adına çalışıyoruz. Yönetimde gerek tesisler gerekse de transfer noktasında titizlikle çalışıyor. Malatya camiasına, Malatya şehrine yakışacak bir ekip ve kulüp ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Biz ve yönetim kurulu bu konuda büyük bir özveriyle hareket ediyoruz. Onun dışında şehirde de gördüğüm kadarıyla bayraklar asılıyor. Şehrin bir heyecanı var. Bu şehir bir futbol şehri. Birlik ve beraberlik sağlanabilirse, küçük ve kısır çekişmelerden uzak kalınabilirse güçlü bir ekip olacaktır. İnşallah onu başarırız. Bunun içinde başlangıcı görebiliyorum. Umarım bu artarak devam eder. Futbol takımıyla birleşmiş güçlü bir şehir olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız