SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Performans Sergiledik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:51
'Önemli Performans Sergiledik'
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir adayı Çakır, Malatya'nın geleceğine yönelik projeleri olduğunu bildirdi.

AKP'nin Çakır'ın yanı sıra Battalgazi adayı Gürkan'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın ekonomisinin de büyüyeceğini söyledi.

Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve AK Parti heyetiyle ile birlikte Çöşnük’te mahalle toplantısına katıldı. Çakır ve Gürkan, vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Miting havasında geçen mahalle toplantısında yaşlı bir amca, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, sevgi gösterisinde bulundu.

“MALATYA’NIN GELECEĞİNE YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR”

Mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Çöşnük Mahallesi’nin son yıllarda hızlı büyüyen ve gelişen bir mahalle olduğunu kaydederek, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Çöşnük’ü daha iyi bir noktaya getireceklerini belirtti.

Çakır, Malatya’ya bir bütün olarak baktıklarını ifade ederek, kısa vadeli projelerin yanı sıra geleceğin Malatya’sı içinde projelerinin olduğunu dile getirdi. Malatya’nın her noktasında olduğu gibi Çöşnük’ünde en güzel hizmetleri alacağını belirten Çakır, İnderesi’nde bulunan bin dönümlük alanın Malatya Belediyesi’ne devriyle birlikte, o alanda güzel projeler uygulayacaklarını söyledi. 

“HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRDÜK”

Malatya’nın her noktasının hizmet alması için çalıştıklarına dikkat çeken Çakır, hizmeti her noktaya adil bir şekilde götürdüklerini kaydetti. Orduzu Pınarbaşı’nın daha güzel bir hale dönüştürüleceğini ifade eden Çakır, “Fuar alanı ile Pınarbaşı nadide bir yer. Burası yeteri kadar kullanamadığımız bir yerdi. Geçtiğimiz dönem içerisinde Orman ve Su İşleri Bakanlığımız buraya 6 milyon TL’lik bir yatırım yaptı. Buradaki projesi revize ederek 8-9 milyon TL bir harcamayla orayı Malatya’nın en güzel yerlerinden biri haline dönüştüreceğiz” dedi.

“YEREL SEÇİMLER MEMLEKETİMİZ İÇİN ÖNEMLİ”

30 Mart yerel seçimlerinin büyük önem taşıdığına işaret eden Çakır, “Yerel seçim, birincisi genel, ikincisi de yerel için büyük önem arz ediyor. Bize düşen çok önemli görevler var. Biz çalıştıkça, hizmet ettikçe, halkımıza ulaştıkça, onların derdine derman olduğumuz müddetçe; bu halk nasıl sahip çıktıysa, bundan sonrada partisine, ülkesine ve Başbakanına sahip çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yok” diye konuştu. 

“TÜRKİYE BÜYÜYEN BİR GÜÇ”

Türkiye’nin büyüyen ve yıldızlaşan bir ülke olduğunu kaydeden Çakır, Türkiye’nin büyüdükçe her tarafı rahatsız ettiğini belirtti.   Çakır, Türkiye’nin zorlu süreçlerden geçtiğini ifade ederek, “Türkiye’nin hangi noktalardan bugünlere geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Kendi inancımızı yaşayamıyorduk. Namazı gizli kılıyorduk. Bir kuruma gittiğinizde, namaz kılmak için yer bulmanız mümkün değildi. Başörtülü kardeşlerimiz bırakın memur olmayı, okuyamıyorlardı. Okuma hakları ellerinden alınmıştı. İmam Hatip öğrencilerinin bir sınava girdiklerinde bütün hakları gasp edilmişti. Bu necip insan, “ülkem zarar görmesin” diyerek, buna ses çıkarmadı. Sabretti ve liderini buldu. Bugün meclise başörtüsüyle girilebiliyor. Kurumlarda başörtüsüyle çalışabiliyorlar. Türkiye bu noktaya gelmeliydi. Türkiye büyüyen bir güç haline geldi” şeklinde konuştu. 

“MALATYA’NIN EKONOMİSİ DE BÜYÜYECEK”

Ülkenin geçmişteki haliyle bugün ki hali arasında büyük farklar olduğuna dikkat çeken Çakır, “Yapılanları asla unutmamalıyız. Ülkenin geçmişiyle, bugün ki halini kesinlikle kıyaslamalıyız. Gençlerimize de bunu çok iyi anlatmalıyız. Bu yerelde de böyle. Bu yerelde de böyle. Özellikle büyükşehir bizim için çok önemliydi. Şehrimizin geleceği adına, çocuklarımıza daha büyük, sağlıklı ve ekonomisi güçlü bir Malatya bırakacaksak, büyükşehrin fırsatlarını iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Çakır, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın ekonomisinin de büyüyeceğini kaydederek, Malatya’nın daha hızlı kalkınacağına dikkat çekti. Malatya’yı çevre ve doğal kaynaklar, kentsel ve sosyal gelişim ile yüksek kalifiye iş gücü yönünden en gelişmiş şehir yapmayı hedeflediklerini de vurgulayan Çakır, Malatya ekonomisinin rekabet oranını yükseltmek ve etkili bir şekilde güçlendirmek için, dünya şehirleri arasındaki rekabetin 4 alanda sürdüğüne dikkat çekerek bu alanların, ‘‘Yüksek yetenek ve eğitime sahip iş gücü, İhtiyaç duyulan projeleri finanse etmek için gerekli sermayenin temini, Dost iş ortamı, Verimli, müdahaleci, sorumluluk sahibi şehir yönetimi’’ olduğunu söyledi. 

‘‘ÖNEMLİ BİR PERFORMANS ORTAYA KOYDUK’’ 

Malatya Belediyesi'nin hizmette sınır tanımadığını ifade eden Başkan Çakır, çevre yolu altı ve üstü ayrışmasını ortadan kaldırarak her alanda hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi: "Bizler yaptıklarını yeterli görmeyen ve her zaman daha iyisini yapmak için çalışan örnek, şeffaf, katılımcı ve uyumlu yönetim olmaya gayret ettik. Malatya’yı daha kaliteli, sağlıklı ve yaşanabilir kent yapma gayretinde olduk. Malatya'yı üst noktaya taşıma konusunda önemli bir performans ortaya koyduk. Özellikle bütçeyi çok sağlıklı ve verimli kullandık. Bizim nazarımızda belediyecilik sadece Malatyalılara hizmetkarlıktır. ’’

“ROL MODEL HİZMETLER YAPTIK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya’da büyükşehir süreciyle birlikte daha büyük hizmetlerin yapılacağını kaydetti. Hizmet kervanı yoluna hırsla çıkmadıklarını ifade eden Gürkan, azimle yola çıkarak, Battalgazi’yi mazisine layık bir şekilde istikbale hazırladıklarını söyledi.

 “Battalgazi demek Malatya demek; Malatya demek ise Battalgazi demektir” ifadesini kullanan Gürkan, Battalgazi’de tarihi ayağa kaldırdıklarını söyledi. Gürkan, Battalgazi’deki şan ve şeref levhalarıyla hem Malatya’yı ihya ettiklerini hem de ülkeye rol model olacak güzel hizmetler yaptıklarını da dile getirdi. 

“MALATYA’YI TARİHTE HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Büyükşehir Yasası’nın büyük imkanları da beraberinde getirdiğini ifade eden Gürkan, büyükşehir ile birlikte Malatya’da her alana hizmet götürüleceğini söyledi. Gürkan, hizmete talip olduklarını kaydederek, “Büyükşehir ile el ele vererek, Malatya’mızı tarihteki hak ettiği yere getireceğiz” dedi. 

Orduzu Pınarbaşı’nda büyükşehir ile birlikte güzel çalışmalar yapacaklarına değinen Gürkan, güvenlik önlemlerini de en iyi şekilde alarak, vatandaşların rahatça dinlenip, vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturacaklarını söyledi. Türkiye’ye örnek olacak hizmetler yapacaklarını ifade eden Gürkan, geçmiş 5 yıllık süreçte Malatya’ya güzel hizmetlerin yapıldığını kaydetti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız