SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Projelerimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:35
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kabakaş, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş, seçim temasları kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata’yı ziyaret etti.

Kabakaş, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte Yeşilyurt’un de iki merkez ilçeden birisi olduğunu kaydederek, tecrübeleriyle Yeşilyurt’u cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

Yeşilyurt ile ilgili önemli ve güzel projelerinin olduğuna işaret eden Kabakaş, bilgi birikimi ve tecrübeleriyle vatandaşlara en iyi hizmeti verebileceklerini dile getirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş’ın belediyecilikte tecrübesi olan bir isim olduğunu belirterek, “Demokratik bir yarışın içerisine girmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Ben görev kendisine nasip olursa, hayırlı hizmetler yapacağına da inanıyorum. Biz Abuzer Beyi Malatya Belediyesi’nden tanıdık. Bu anlamda Malatya’ya emekleri geçmiştir. Ben görev aldığı takdirde, görevini rahatlıkla yapacağına inanıyorum” dedi.

Kabakaş, daha sonra Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey’i makamında ziyaret etti. Kabakaş, burada yaptığı konuşmada, “Uzun yıllar belediyecilikte büyük bir tecrübe edindik. Bu bilgi birikimi ve tecrübeyi Yeşilyurt’u gelişimi ve ileri seviyelere ulaşması için kullanmak istiyoruz. Bunun için bu yola koyulduk” ifadelerini kullandı.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey de Abuzer Kabakaş’ın belediyecilikte büyük bir tecrübeye sahip olduğunu ifade ederek, kendisine görev verilmesi halinde güzel çalışmalar yapacağına inandıklarını belirtti.

Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde belediye başkanlıklarına büyük ilgi olduğunu kaydederek, “Bilgisi ve deneyimi olan çok sayıda aday adayı var. Bu bizler için sevindirici. Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak bütün aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Eğer aday olurlar ve kazanırlarsa onlarla birlikte olacağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş da, “Yıllardır belediyeciliğin içinde olmamız ve bu görevi iyi bilmemiz nedeniyle Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olduk. Yeşilyurt ilçemize katkı sağlayıp, yaşam kalitesini artıracağımıza inanıyoruz. Bu nedenle de bu göreve talip olduk. Bu noktada sizlerinde desteğini bekliyoruz” dedi.

Kabakaş, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu da(MASKF)ziyaret etti. Kabakaş, ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeşilyurt ilçemizi çok iyi tanıyoruz. Spor alanında yapacağımız aktiviteleri kamuoyu ile paylaştık. Sportif anlamda projelerimiz var. Malatya amatöründe 132 kulübümüzün olduğunu öğrendik. Çalışmalarımızın içinde amatör spor kulüplerimizin başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız.”

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ise Kabakaş’a amatöre verdiği önem dolayısıyla teşekkür ederek, “Yeşilyurt ilçemizde gerçekten tesise ihtiyacı olan yerlerimiz var. Yakınca’daki spor alanımızın bir an önce faaliyete geçmesini istiyoruz. Yeşilyurt ilçemizdeki mevcut spor salonunun yeniden dizayn edilmesiyle ilgili istişarelerimiz olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız