SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Projelerimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:39
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, kick boks branşında gelecek adına önemli çalışmalara imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. 

Dan sınavlarını yerinde görmek ve bir dizi temasta bulunmak üzere Malatya'ya gelen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, sınavlar sonrası Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kayıcı, Kick Boks Genç Milli Takımı'nın 6 Eylül'de İtalya'nın Rimini şehrinde yapılan Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ettiğini anımsattı. Türkiye Kick Boks tarihinde gençlerde ilk defa büyük bir başarı kazanıldığını ifade eden Kayıcı, "Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 7 altın, 7 gümüş, 10 bronz madalya aldık. Bu Türkiye'nin kick boks sporunda dünyada söz sahibi olduğunu göstermektedir. Burada bir bayan sporcumuz dünyanın en teknik sporcularından birisi seçildi. Buda bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımız da bu sonuçlara çok sevindi. İnşallah bu süreçte çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Ekim ayında Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası var. İnşallah aynı başarıyı, burada da göstereceğiz" dedi.

"BRANŞLAR İÇERİSİNDE İLK ÜÇTEYİZ"

Kick boksun Türkiye'de çok sevilen bir branş olduğunu ifade eden Kayıcı, "Kick boksta 7 branşımız var. Bu branşlar içerisinde ilk üçteyiz. Hakikaten çok başarılıyız. Bundan sonrada ilk sıraya getirmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. 81 ilimizde kick boks yapılmakta ve şu anda olimpik olan ve olmayan branşlar içerisinde de lisanslı sporcu sayısı açısından 5. sırada yer alıyoruz. Bu da kick boksun Türkiye'de ne kadar sevildiğini ve ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir. Bize desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"GELECEK ADINA ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR"

Kayıcı, gelecek adına önemli projelerinin olduğunu kaydederek, "En önemli projelerimizden birisi, Üniversiteler Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nı yapmak. Bununla ilgili üniversiteler ve Spor Federasyonu ile bir çalışma başlattık. Bir aksilik çıkmazsa, önümüzdeki yıl ilk kez Üniversiteler Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nı yapacağız. Gerekli çalışmaları yaparak, altyapıyı hazırlıyoruz. Önümüzdeki aylarda şampiyona ile ilgili gerekli duyuruları da yapacağız. Ondan sonraki bir yatırımımızda kick boksu okul sporlarına aldırmak. Bununla ilgili bakanlığımız ile ortak bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma tamamlandığında gençlere yatırım yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız