SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Puanlar Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:32:41
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Gürses Kılıç, ligin ikinci yarısında önemli puanlar alarak, ligde kaldıklarını söyledi. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Kılıç, Pendikspor maçı ve gelecek adına önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Pendikspor maçında iki takımında pozisyon üretmekte güçlük çektiğini ifade ederek, "Üst üste 2 maçı kazanmamız matematiksel olarak ligi bitmemize neden olmuştu. Ancak biz kalan maçlarımızı istediğimiz sonuçlarla bitirmeyi istiyorduk. Fakat evdeki hesap çarşıya çok uymadı. Pazar günü hava futbol için müsait ve güzeldi. Taraftar gurubu da çok fazla görmediğimiz şekilde takıma destek verdiler. Onlarda ayrı bir güzellik oluşturdu. Ama onun dışında iki takımda futbol adına çok fazla bir şey üretemedi. İki takımında ligde fazla bir iddiası zaten bulunmuyor. Pozisyon olarak biraz daha öndeydik ama son final paslarını iyi yapamayınca maalesef gol atma becerisini de gösteremedik. Bunun yanında maçın hakemleri de o gün kötüler gurubuna katıldı. İki takım adına da kötü bir maç yönettiler. Maçı çığırından çıkarıp, sertliklere sebep oldular. Neticede de iki oyuncumuz sakatlandı" dedi. 
 
"ÖNEMLİ PUANLAR ALDIK" 
Kılıç, ligin ikinci yarısında göreve geldiklerini ve önemli puanlar aldıklarını belirterek, özellikle deplasmanda alınan puanlar sonrası matematiksel olarak ligde kalmayı garantilediklerini kaydetti. Yaşanan sıkıntılara rağmen önemli puanlar aldıklarına dikkat çeken Kılıç, şunları söyledi: 
 
"Görev aldığımız dönemde bu takımın 12 puanı vardı. Ve sadece 2 maç kazanmıştı. Bunun yanında da birçok oyuncumuz takımdan ayrılmak istediklerini belirterek, ayrıldılar. Yepyeni ve hazır olmayan bir kadroyla ikinci yarıya başladık. O kadronun da fiziksel anlamında süreye ihtiyacı olduğunu söylemiştik. Öylede oldu. Ama bunun yanında önemli maçlar kazandık. Önemli puanlar aldık. 12 puanın üzerine 20 puan daha ekledik. Bunun yanında önemli deplasman galibiyetleri de aldık." 
 
Takımın iyi mücadele ettiğine de değinen tecrübeli teknik adam, "Şuandaki takımımız daha fazla mücadele edebiliyor. Saha içerisinde daha fazla direnç gösterebiliyorlar. Çok fazla istediğimiz çoğu maçta ortaya çıkmadı. Göreve geldiğimizde önemli olan ligde kalmak ve gelecek adına hamleler yapabilmekti. Bütün amacımız bu doğrultudaydı" ifadelerini kullandı. 
 
"ALTYAPIDAN 6 OYUNCU ANTRENMANLARDA TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR" 
Kılıç, alt yapıdan kaleci Mesut Çiğdem, Mert Ali Turgut, Ömer Güleç, Burak Açil, Yunus Aydoğmuş ve Yunus Emre Kutlu'nun profesyonel takımla birlikte antrenmanlara çıktıklarını kaydederek, "Alt yapıdan 6 tane kardeşimiz bizimle antrenmanlara çıkıyor. Ama takdir edersiniz ki bu oyuncular çok genç ve fiziksel anlamda hemen yarın forma giyebilecek durumda değiller. Ama biz burada bu uygulamayı başlatırken hem çocuklar liglerinin bitimiyle birlikte bu boş dönemlerini iyi geçirsinler hem de olabilecekse bu kardeşlerimizi görme adına bizimle tutuyoruz. Kaleci Mesut Çiğdem'i profesyonel yaptık. Bu kardeşimizi hep tutacağız. Bundan sonraki süreçte kadromuzda olacak ve belki de maçlarda oynayabilecek. Onun dışında bize faydalı olabilecek kardeşlerimize de bakıyoruz. Kadro kurma noktasında çok sıkıntılı dönemler geçirdik. Gönül isterdi ki hazır olan genç kardeşlerimiz olsaydı da oynatabilseydik. Fakat bu bile başlangıçtır. Umarım bundan sonraki süreçte ve daha sonraki yıllarda İnşallah alt yapıdan oyuncular çıkar" diye konuştu. 
 
Tecrübeli teknik adam, takımdaki eksikler hakkında da bilgiler vererek, "Bülent Uzun sezonu kapattı. Bu hafta Cihan Yeşilırmak sakat ve oynamayacak. Yasin Palaz'ın durumu belli değil. Fatih Gümüşel'in durumu netlik kazanmadı. Gökhan Sinanoğlu geçen hafta maçta sakatlanmıştı, onunda durumu net değil. Bayağı bir oyuncu sıkıntımız var" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız