SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Yatırımlar Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:54:27
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da sportif anlamda önemli yatırımların yapıldığını söyledi. 

Çalık, birçok branşta sportif tesis yatırımlarının devam ettiğini kaydederek, "Malatya'da, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yapmış olduğu çok önemli yatırımlar var. Bu yatırımlar içerisinde en önemlisi ve büyüğü, UEFA standartlarındaki Malatya Arena Stadı'dır. Bununla birlikte spor salonları, gençlik merkezleri, ilçe ve mahallelerimizde halı sahalar yapıyoruz. Özellikle gençlerimizin kendilerini geliştirmelerini, eğitim-öğretimleriyle birlikte sporda yapabilmelerini, hem amatör hem de profesyonel anlamda Malatya'nın adını duyurabilmek için gerekli imkanları sağlıyoruz. Sadece futbol değil, birçok branşta çok önemli yatırımlar yapılıyor. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu andan itibaren Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Malatya'ya hiçbir dönem bu kadar yatırımı olmamıştı" ifadelerini kullandı.

"SPOR, HERKESİN ORTAK BULUŞMA NOKTASIDIR"

Spor'un herkesin ortak buluşma noktası olduğunu kaydeden Çalık, "Muhalefetiyle iktidarıyla, farklılık gözetmeksizin herkesin ortak buluşma noktası spor. Spor'un toplumun öznesi olduğu anda herkes tek ses çıkarabiliyor. Malatyaspor, Süper Lige çıktığında herkes ayağa kalkmıştı. Milli takım ya da Süper Lig'deki takımlarımız Avrupa'da başarı sağladığında tek yürek olabiliyoruz. İşte Malatya özelinde de bunu başarabilirsek çok daha fazla başarılara imza atabiliriz" dedi.

Çalık, çok amaçlı salonlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekleyerek, "Şeker Fabrikası alanında çok amaçlı salonlarımızla ilgili çalışmalarımız var. Ayrıca Tecde Mahallesi'nde gençlik merkezimiz tamamlanmak üzere. İlyas Mahallesi'nde bir gençlik merkezi yapılıyor. Gençlik merkezlerimizle birlikte, çok amaçlı spor salonlarımızda Malatyalılar için hizmete hazır hale getiriliyor. İnşallah spor yapan bir şehir oluruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız