SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Yatırımlar Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:34:17
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Arapgir’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. İlçede mahalle gezilerinde de bulunan Başkan Çakır, buralarda vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti, sorunları dinledi. 

Arapgir ilçesinde ilk ziyaretini, Arapgir Kaymakamlığına yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve yeni atanan Kaymakam Tekin Erdemir’e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Kaymakam Erdemir, “Arapgir’e Büyükşehir Belediyesi önemli yatırım ve hizmetlerde bulunuyor. Bunu ilçe halkı da bizler de iyiden iyiye hissediyoruz. Bu tablo burada yaşayan herkesi mutlu ediyor. Bundan sonra da iş birliği içinde uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapılan bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kaymakamlık ziyaretinin ardından, Büyükşehir Belediyesine ait taş ocağı ve konkasör şantiyesi ile Ormansırtı, Koru, Yaylacı ve Aktaş mahallerini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin, Arapgir’in sorunlarını çözmek için var gücüyle çalıştığını belirten Başkan Ahmet Çakır, Arapgir’de birçok farklı noktada çalışmalar yapıldığını, mevsim şartlarının el verdiğince bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. Arapgir halkının hizmetlerden memnun olmasının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Başkan Çakır, “Tek elden sağlıklı planlamalar yaparak, Malatya’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Arapgir, Malatya’mızın bir parçası ve buraya da biz mantığıyla bakıyoruz. Büyükşehir sürecinin ardından kısa bir sürede sahada hizmete başladık. Arapgir’e kurduğumuz konkasör şantiyesi 80 bin m3 malzeme üretti. Sadece 3 aylık dönemde 38 kilometre asfalt serimi yaptık. Bu çalışmalarımız şu anda devam ediyor. Mesai kavramı olmadan yerinde üretim yaparak, kaliteyi artıyoruz. Tek derdimiz sorunları çözüp, halkımızın hayatını kolaylaştırmak. Gezdiğimiz bütün mahallelerde hizmete devam ediyoruz. Güzel Arapgir, daha da güzel hale gelecek” dedi.

Yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle muhtarları da, yaptıkları konuşmalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür edip, mahallelerinin sorunlarıyla ilgili Başkan Çakır’a bilgiler verdiler. Arapgir’de, Büyükşehir Belediyesinin araçlarına sıkça denk geldiklerini belirten vatandaşlar, “Bizler Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını görüyoruz. Son yılların en kapsamlı çalışmaları yapılıyor. Uzun yıllardır çözülmeyen sorunlarımız çözülüyor. Allah yapanlardan razı olsun, şahsınız ve bütün ekibinize teşekkür ediyoruz” dediler.

Gezilere, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Arapgir Kaymakamı Tekin Erdemir, Arapgir Belediye Başkan Vekili Basri Aknar, bazı daire başkanları, şube müdürleri ve AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümör katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız