SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemlilerden Biriyiz"

A- A+ PAYLAŞ

 

İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet törenine, İnönü Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan İçen, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal ile Prof. Dr. İsmail Özdemir'in yanı sıra Malatya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Rıfat Güneş, akademisyenler, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rıfat Güneş, "Son yıllarda gerek dünyada gerekse de ülkemizde değişen ekonomik şartlar ve bu şartlara bağlı olarak meydana gelen bir takım işsizlik gibi sorunlar mesleki eğitimin ne kadar önemli olduğunu öne çıkartmıştır. Gerek dünyada gerek ülkemizde yapılan toplantılarda, özellikle Amerika ve Avrupa'da yaşanan ekonomik krizin mesleki eğitimle aşılabileceği konusunda ciddi raporlar vardır. Devletimiz vehükümetimiz son zamanlarda mesleki eğitimi ön plana çıkarmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için çok büyük çalışmalar yapmışlardır" dedi.

Malatya Meslek Yüksekokulu'nun Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Güneş, "Malatya Meslek Yüksekokulu, son zamanlarda yapılan çalışmalarla bitlikte Türkiye'de önemli meslek yüksekokulları arasına girmiştir. Okulumuzda 14 program bulunuyor ve bu programlarda 3 bin öğrencimiz var. Ve bütün dönemlerde programlarımızın hepsi dolmaktadır. Meslek Yüksek Okulumuz tercih sırasında ilk 10'da yer almaktadır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceyle mezun olan öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni, kep atmanın ardından gerçekleştirilen konserle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız