SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önen Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya yerel siyasetinin eski simalarından Abbas Önen vefat etti. Cenaze, Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma günü öğle namazını müteakip kılınan namazdan sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Önceki dönemlerde CHP'den İl Genel Meclisi üyeliği yapan, Avukat Tümer Önen ile emekli Valilerden, eski Emniyet Genel Müdürü İbrahim Önen ve SSK eski genel müdür yardımcılarından Yusuf Hatay Önen'in de ağabeyleri olan 4 çocuk babası 75 yaşındaki Abbas Önen, bir süredir Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kanser tedavisi görüyordu.

Cenaze törenine; merhumun ailesi ve yakınları, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP il başkanı Celal Berktaş, Baro Başkanı Mehmet Görgeç ve avukatlar, CHP'li ilçe ve belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldılar.

Öte yandan, Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Beldesi doğumlu olan ve 1.Organize Sanayi Bölgesi'nde un fabrikası bulunan evli ve 3 çocuk babası Şemsettin Adalı'nın (53) beyin tümörü kanseri rahatsızlığından vefat ettiği bildirildi. Kerestecilik işi ile de uğraşan Adalı kardeşlerin küçüğü olan, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz'in de akrabası Şemsettin Adalı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız