SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öner CHP Battalgazi'ye Aday

0
Güncellendi - 2017-11-14 16:52:06
Öner CHP Battalgazi'ye Aday
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) kongre tarihinin yaklaşması ile adaylarda yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son olarak DİSK Bölge eski Temsilcisi Bahattin Öner, adaylığını açıkladı.

Bahattin Ömer, Aralık ayında yapılacak CHP Battalgazi İlçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. CHP il binasında düzenlenen toplantıda partililere seslenen Öner, adaylığının gerekçelerini ve neden yola çıktığını anlattı. Öner, partiden aldığı güçle CHP Battalgazi ilçe başkanlığına aday olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisinin cefakar ve vefakar mücadeleci katmanları, sizleri şahsım ve partim adına barış, özgürlük ve demokrasi adına selamlıyorum. Türk siyasi tarihine altın mührünü vurmuş zirve şahsiyetleri yetiştiren güzel şehrimizin güzide kurumu olan Cumhuriyet Halk Partisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kurtuluş hareketimizin büyük komutanlarından ikinci Cumhurbaşkanımız- Merhum İsmet İnönü’yü Türk tarihine armağan eden bir şehrin mensubu olmakla ne kadar övünsem ve övünsek azdır" diye konuştu.

Yıllarca sendika hareketin içinde olduğunu belirten Öner, "Ülkemizdeki çalışanların derdini, sıkıntılarını bizzat sahada yıllarını vermiş biri olarak çok iyi biliyorum. Şimdi de nasip olursa iki temel kavramla mücehhez olan Cumhuriyet Halk Partisinin yine çok önemli bir ismi olan Battalgazi ilçesinin ilçe başkanlığına aday oldum. Halkı olması gereken yere koyamayanlar, Cumhuriyeti de hak ettiği yere koyamazlar, konulmadığında ülkemizde olup bitenlerden çok açıkça görülmektedir" şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise kongre süreçlerinin devam etiğin belirterek, Bahattin Öner’e başarı diledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Çok güzel bir gelişme ,Sevgili kardeşim Bahattin ÖNER, bu işin en iyisini yapar,Rabbim yar ve yardımcısı olsun,Şimdiden hayırlı olsun,
    0
    0
    Yanıtla