SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Öneri ve Destek Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı DARSEV olan Darende Sağlık Eğitim Vakfı başkanı ve yöneticileri ile ilçe belediye başkanı, Çukurova Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Yalçın Kekeç, İnönü Üniversitesi'ni ziyaret edip, rektör Prof.Dr. Cemil Çelik'e konuk oldular.

Ziyarete ilişkin olarak üniversiteden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı Nazım Turgut, Çukurova Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Yalçın Kekeç ve Kısa adı DARSEV olan Darende Sağlık Eğitim Vakfı üyelerinden oluşan bir heyet Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik’i makamında ziyaret etti.

İlimiz Darende ilçesinde uygun görülebilecek bir Meslek Yüksek Okulunun kurulması için girişimlerde bulunmak ve bu bağlamda üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’in destek ve önerilerini almaya yönelik olarak gerçekleşen ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşti.

Heyet adına bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, tarihi ve turistik özellikleri olan Darende ilçesinde üniversite yönetiminin de uygun göreceği bir Yüksekokul yada Meslek Yüksekokulu kurulmasının amaçlandığını belirtti. Belediye Başkanı İsa Özkan, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in bu konudaki öneri ve desteklerini almak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Darendeli iş adamlarından oluşan değerli heyetin bir araya gelerek böylesine anlamlı bir yatırımın gerçekleşebilmesi için fikir ortaklığı yapması son derece sevindiricidir. Turistik ve tarihi dokusu itibari ile örnek bir ilçemiz olan Darende’de Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunun kurulmasının anlamlı olacağını düşünmekteyim. Bu doğrultuda modern bir binanın oluşturulabilmesi konusunda fiziki alt yapı çalışmalarının tamamlanarak hedeflenen Meslek Yüksekokulunun kurulmasına yönelik gerekli desteğimizin esirgenmeyeceğini söylemek istiyorum.”

Rektörlük makamında başlayan ziyaret sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik Darende Sağlık Eğitim Vakfı Heyetini 15 Nisan 2010 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek olan Turgut Özal Müzesi’ni gezdirdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız