SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Bizden Korksun"

0
Güncellendi - 2017-04-06 02:19:49
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor’un golcü futbolcusu Eren Tozlu, “Bizim inandığımız bir yol var. Her maça hafta hafta bakıp, o şekilde hazırlanıp, oynadığımız maçlardan galip gelmek istiyoruz. Bu inandığımız yolda şampiyonluğu Malatya’ya getirmek istiyoruz” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Tozlu, ligde kolay maç olmadığını ifade ederek, her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp, iyi mücadele ettiklerini belirtti.

“ŞAMPİYONLUĞU MALATYA’YA GETİRMEK İSTİYORUZ”

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladıklarını dile getiren Tozlu, “Elazığspor ile önemli ve zorlu bir karşılaşma oynadık.  Derbi maçta iyi bir oyunla bol pozisyona girdik ve galip gelmeyi başardık. Bir derbi maçtı ve derbiyi kazandığımız için mutluyum. Bize iyi bir moral oldu. Bu maçı geride bıraktık. Şimdi önümüzde zorlu bir Ümraniyespor maçı var. Onlarında şampiyonluk ve Play-Off iddiaları bulunuyor. Bu maçta diğer maçlar gibi zor geçecek. Bizim inandığımız bir yol var. Her maça hafta hafta bakıp, o şekilde hazırlanıp, oynadığımız maçlardan galip gelmek istiyoruz. Bu inandığımız yolda şampiyonluğu Malatya’ya getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BİZ DEĞİL, ONLAR KORKSUN”

Golcü futbolcu, ligde hiçbir rakipten çekinmediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Ümraniyespor’un iç saha performansı çok iyi. 13 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış bir takım. Son 16 maçına baktığımız zaman ise sadece 2 mağlubiyeti var. Son 6 maçına baktığımız zaman ise hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Fakat bu istatistik bizi korkutmuyor. Biz kaliteli bir ekibiz. Elazığspor’da, Manisaspor’da zorlu takımlardı. Fakat o maçlardan galip gelmesini bildik. O yüzden bu ligde korktuğumuz bir takım yok. Biz önümüze bakacağız. Bizimde performansımız ortada. Son haftalarda üst üste galibiyetler alıyoruz. Biz onlardan korkmuyoruz, onlar bizden korksun.”

“ÖNCELİĞİM ŞAMPİYONLUK, GOL KRALLIĞI DA OLSA GÜZEL OLUR”

Attığı gollerle takımın liderliğinde büyük pay sahibi olan golcü futbolcu, takımın şampiyon olması için elinden geleni yaptığını, kalan maçlarda da yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

Tozlu, son haftalarda yükselen performansıyla ilgili, “Dialiba’dan sonra takımın en fazla gol atan futbolcusu benim. Gol krallığı gibi bir iddiam yoktur. Öyle bir hedefimde yoktur. Tabi son haftalarla attığım gollerle gol krallığı yarışına yaklaşmış oldum. Öncelikli hedefim takımın şampiyonluğudur. Fakat gol kralı olursam da bu beni çok mutlu eder. İnşallah Evkur Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğun yanında bu takımda gol kralı çıkmasını ümit ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“5-6 GALİBİYET BİZİ ŞAMPİYON YAPAR”

Ligde kalan 8 haftada da en iyi sonuçları alıp, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini ifada eden Tozlu, “Şuanda 53 puanla lider durumdayız. En yakın rakibimiz ile aramızda 7 puanlık bir fark var. Ligde alacağımız 5-6 galibiyet bizi şampiyonluğa taşır. Rahat bir şekilde Süper lige çıkarız. Elimizde bir avantajımız var ama biz bu rehavete kapılmadan kendi oynayacağımız maçlara odaklanacağız. Rakiplerimiz ile oynayacağız. Ümraniyespor’dan sonra Eskişehirspor ile oynayacağız. Önceliğimiz Ümraniyespor maçını kazanıp, aradaki puan farkını korumak. Ondan sonraki haftalara rahat girmek adına önceliğimiz Ümraniyespor maçı olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • suat (6 yıl önce)
    sezon başından itibaren erene şans verilseydi en az 20 gol atardı. zararın neresinden dönersen kardır
    0
    0
    Yanıtla