SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Bizden Korksunlar"

0
Güncellendi - 2016-02-20 19:38:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Akçadağ İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AKP İl Başkan yardımcısı İsmet Yılmaz, AKP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal ile partili yönetici ve teşkilat mensupları katıldılar.

Toplantıda konuşan Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağlılara 7 Haziran ve 1 kasım seçiminde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “7 Haziran ve 1 kasım seçimleri sürecinde Akçadağlılar üzerine düşeni çok fazlasıyla yaptılar. Çok oyun oynandı, oyunlar döndü, ama siz büyük oyunları gördünüz ve oylarınız ile bu büyük oyunları bozdunuz. Bu vesileyle biz öncelikle Akçadağ’a, arkasında Malatya’ya ve Türkiye bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

4da43d86-c112-4bef-b500-e498aa196fa9Ankara’da meydana gelen ve 28 şehidin verildiği bombalı saldırıyı ve terör örgütü saldırılarında şehit düşenleri minnet ve şükranla andığını belirten Çalık, TBMM’de 3 partinin ortak imzası ile yapılan deklarasyona sırtını PYD’ye dayadığını açıklayan partinin imza koymadığını anlatarak, “TBMM’de grubu bulunan siyasi partiler ortak bir deklarasyona imza attı. ‘Terörü hangisi olursa olsun lanetleniyoruz ve milli birlik kardeşlik içerisinde de biz teröre karşı tek vücut olacağız’ dendi. O TBMM’nin tek sesine CHP, MHP ve AK Parti Grup Başkan vekilleri imza attılar. Ama bir tek grup imza atmadı, bir tek eş başkan imza atmadı. İsmini söylememe gerek var mı? Herkes bunun ‘PYD’ye YPG’ye sırtımızı dayıyoruz’ diyen, siyasi parti olduğunu iddia eden, terör örgütünün uzantılarını olduklarını çok net biliyorlar. TBMM çatısı altında olacaksın ve terör örgütünü lanetlemeyeceksin, ölenleri görmeyeceksin, askeri, polisi, kadını, kızı, sivili görmeyeceksin, ‘Eğer terörist benim teröristimse’ kınamaktan vazgeçeceksin, başka teröristse o zaman kınayacak, bayraklar açacaksın. Yok öyle bir şey. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bütün terör örgütlerine buradan sesleniyoruz; adın ne olursa olsun, ister PKK olsun, ister PYD olsun, ister YPG olsun, ister DHKP-C olsun, ister MLKP olsun, ne olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti terörle mücadeleyi sonuna kadar devam edecektir. Silahlar toprağa gömülmeden de terörle mücadeleye asla son vermeyeceğiz. Bilsinlerki Meclis’teki bu terörün uzantıları, yurtdışındaki bağlantıların yurtiçindeki piyonları bilsinlerki Türkiye Cumhuriyeti devleti büyüktür. Onlar bizden korksunlar” ifadelerini kaydetti.

Çalık, “Türkiye’deki iç siyaseti karıştırmak isteyen dış güçlerin var olduğunu biliyorsunuz, onların kim olduğunu da biliyorsunuz. Dün 7 Haziran seçimlerinde hedeflerine Recep Tayyip Erdoğan’ı koyanların kimler olduğunu, bütün siyasi partilerin birleşip bir tek amaçlarının var olduğunu AK Parti’siz bir Türkiye tasavvur ettiklerini, Ahmet Davutoğlu’suz bir Türkiye tasavvur ettiklerini hepimiz yaşadık. Bu yaşamış olduklarımızı sizler burada Akçadağ’da gördünüz, Malatya’da gördünüz, bizler Türkiye’de gördük, yurtdışına gittiğimizde görüyoruz. Türkiye büyüyen ve güçlenen bir ülke ve bölgesinin parlayan yıldızı. Herkes bundan endişe ediyor, tüm dünya bundan endişe ediyor, bir tek mazlumlar için bizim için dua ediyor. Bilinki mazlum halklar, bilinki İslam coğrafyasındaki insanlar bizler için dua ediyor, Türkiye için dua ediyor, Cumhurbaşkanım ve Başbakanım için dua ediyor. Türkiye için dua eden mazlumlar zalimler karşısındaki duruşumuzu hep birlikte alkışlıyorlar. Irak’ta yaşanan hadiseler, İran’da yaşanan hadiseler, Mısır’da yaşanan hadiseler, Tunus’ta yaşanan hadiseler, Müslüman coğrafyasında atılan ateşin ve bombanın ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz ve görüyorsunuz. Bu atılan bombaların en büyük hedefinin de Türkiye olduğunu bilmeniz gerekir” ifadelerini kaydetti.

Çalık toplantıda Akçadağ’a yapılan ve yapılacak yatırımlar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız