SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Bize Emanet"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:04
A- A+ PAYLAŞ
Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ve dernek yöneticileri, Malatya Valisi Vasip Şahin’i ziyaret edip ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti. 
 
Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız, Vali Şahin'e, 2008 yılında hazırlanan Malatya Şehitler Albümünü takdim ederek albümün güncellenmesi talebinde bulundu.
 
Vali Şahin de, şehit ailelerinin devlete emanet olduğunu belirterek "devlet olarak her zaman onların yanındayız, bu vesile ile tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz kadar gözünü kırpmadan vatanı savunan, bu esnada sakatlanan ve uzuvlarını kaybeden gazilerimiz ile aileleri de bizler için çok değerlidir. Şehit ailelerine, gazi ve gazi ailelerine kapımız sonuna kadar açıktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız