SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onlar Çok Özel, Yaptıkları Pek Güzel

0
Güncellendi - 2016-05-21 22:48:04
Onlar Çok Özel, Yaptıkları Pek Güzel
A- A+ PAYLAŞ

“Engelsiz Yaşam Fuarı” ikinci gününde engelli bireylerin sahne gösterileri ile devam etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Engelsiz Yaşam Fuarı ikinci gününde özel çocukların sahne gösterilerine sahne oldu.

20-22 Mayıs tarihleri arasında Malatya’da 2. kez kapılarını açan Engelsiz Yaşam Fuarı’nda özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim alan çocuklar birbirinden renkli güzel gösteriler gerçekleştirdiler.

Tohum Toprağa Engelli Topluma Emanettir skeci ile başlayan engelsiz gösteriler daha sonra halk oyunu, şiir dinletisi, türkü, dram, semazen sıra gecesi, drama ve şiir, roman, kolbastı, ponpon, hint dansı v.b görüntülerine sahne oldu.

Engelsiz Yaşam Fuarında Spor gösterileri ile devam etti. Bocce ve Basketbol oyunları fuarın ikinci gününde de yapıldı. Fuar alanında Engelli Derneklerin yapmış olduğu resim sergileri de yer alıyor.

Engelsiz Yaşam Fuarı son gününde Engelli Hakları ile ilgili seminerler verilecek.

Fuar, 22 Mayıs 2016 – Pazar akşamı sona erecek.

Bülten

a6

a7

a8

a91

a9

a92

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız