SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onlar da AKP'de..

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili genel seçimi için AKP'den milletvekili aday adayları arasında, Demokratik Sol Parti (DSP) ile Türkiye Partisi (TP), ANAP eski merkez ilçe başkanlarının da bulunması dikkat çekti.

12 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçimi için AKP'den Malatya milletvekili aday adaylarının saat 15,00'de kadar dosyalarını veren aday adayları şunlar:

Avukat Arzuhan Kaplan, Anavatan Partisi eski merkez ilçe başkanı Nevzat Öztürk, AKP il başkanı iken istifa edip milletvekili aday adayı olan Mustafa Şahin, Gönül Çatakkaya, DSP il başkanı iken DSP'den ayrılan İbrahim Demirhan, Ahmet Boyraz, Aysel Çelikyay, Mehmet Akyüz, Dr.Metin Gülseren, Türkiye Partisi (TP) Malatya il başkanı iken istifa eden Yusuf Aksaç, Erdoğan Kalaycı, Mustafa Bingöl, Mehmet Çakantemur, Malatya İl Özel İdaresi genel sekreterliği de yapan ve son olarak İstanbul Vali Yardımcılığı'ndan istifa eden Ali Kazgan da, milletvekili aday adaylığı başvuru dosyalarını törenle AKP il binasında il başkanı Bülent Tüfenkçi'ye teslim ettiler.

ŞAHİN'İN AÇIKLAMASI..
Bu arada adaylık için yeniden başvuran milletvekili Mehmet Şahin, şunları söyledi:

"TBMM 24.üncü dönem parlamentosu için 12 Haziran 2001 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Malatya kontenjanından 80 Milletvekili aday adayın başvurmuş olması, Malatya’nın AK Parti hükümetine güveninin göstergesidir. Bu onurlu yarışta tüm Milletvekili aday adaylarına ülkemize ve milletimize hizmet adına başarılar diliyorum.

Seçilmeye muvaffak olacak müstakbel adayların Malatya’mız ve ülkemiz için hayırlı hizmetlerde bulunmasını ve güzel işlerin altına imza atmasını temenni ederim. Siyaset halka hizmettir. Bu hizmeti toplumsal adaleti tesis ve kalkınmaya vesile olarak gören bir anlayışın sahibiyiz. Güçlü bir ekonomiyi, çağdaş demokrasiyi, itibarlı dış politikayı bir arada tesis ederek 8 yıldır ülkemize ve milletimize hizmet eden AK Parti bu seçimlerde de zaferle çıkarak hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir.

Aynı ruh haliyle yolumuza devam ederek birlik, beraberlik ve dayanışmayla siyasetin seviyesini artırarak şer düşünenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız.

Her birimiz birer nefer olarak bu hizmetin içinde yer alacağız. İnşallah Ak Parti Hükümetimizin 8 yılda kendi içinde ve toplumla gerçekleştirdiği mutabakatı artırarak, ülkemizdeki katılımcı demokrasi ruhuna katkı vermiş oluruz. İstikbalimize yürümek, milletimizin ve medeniyetimizin yeniden ihyası, insanlık adına onurlu bir ses ve bir kez daha dünya ölçeğinde söz sahibi olma fırsatını değerlendirerek gelecekte bir yad-ı cemil olarak anılmayı Cenab-ı Hak herkese nasip etsin.”

Bu duygu ve düşüncelerle her adayımıza bir kez daha başarılar diliyor, “kazanan Malatya ve Türkiye olsun” diyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız