SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onlar da Vazgeçti!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetiminin de bir ara sponsorluk için görüştüğü KC grup, "protesto" için futbol kulübü sponsorluğundan çekilme kararı aldı.

VESTEL'DEN SONRA KC DE..
Olaylı Trabzonspor- Sivasspor maçının ardından Futbol Federasyonunun verdiği "maç tekrarı" kararına tepki gösteren Vestel şirketi, geçen yıl kendi maçlarında meydana gelen benzer olay nedeniyle hükmen mağlup sayıldıklarını, federasyonun çifte standart uyguladığını, kendilerinin "kirlenmiş" bir ortam içerisinde yeralmayacaklarını ve bu nedenle Manisaspor sponsorluğundan çekildiklerini açıklamışlardı. Bunun ardından KC Group ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir de, KC Grup olarak sponsorluktan çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

KC Group'un Ulus'taki bürosunda bir basın toplantısı düzenleyen Demir, bu kararı Etimesgut Şekerspor'un önünün tıkanacağını gördükleri için aldıklarını ve Etimesgut Şekerspor'un, geçen sezondan beri önünün tıkanmaya çalışıldığını öne sürerek, "Hakem hataları Türk futbolunda hastalık haline geldi. Siz sahada ne kadar iyi olursanız olun, haklı bile olsanız, hakem karar verdiğinde yapacak bir şey kalmıyor. Geçen sezondan beri hakem hatalarından çok çekiyoruz. Geçen sezon sabrettik, ama bu yıl iyi bir takım olmamıza ve yaptığımız ilk 3 karşılaşmayı da kazanmamıza rağmen, gelecekten umutlu değiliz, çünkü hakem son maçımızda durup dururken bir oyuncumuza kırmızı kart gösterdi. Biz de bu kırmızı kartların devamının geleceğini öngördük, zira geçen sezon bize yapılan muamele aklımıza geldi. KC Group olarak oturup düşündük, sonuç olarak Etimesgut Şekerspor'un önünün tıkanacağını gördüğümüz için, sponsorluktan çekilmek durumunda kaldık'' diye konuştu.

Aldıkları kararda dün Vestel'in, Manisaspor'dan desteğini çekmesinin de etkili olduğunu vurgulayan Demir, ''Türkiye'deki futbol kirli. Doğru yönetilmiyor'' dedi. Bazı çevrelerin, kurumların sporun içine girmesini istemediğini iddia eden KC Group ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, sponsor desteğini çekme kararlarının sadece hakem hatalarından kaynaklanmadığını sözlerine ekledi.

MALATYASPOR DA BAŞVURMUŞTU..
Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasının ardından "maddi kaynak" arayan Malatyaspor yönetimi, Malatyalı işadamlarından Cengiz Günaydın'ın aracılığıyla, KC Grubuna Malatyaspor'a sponsorluk desteği vermeleri konusunda talepte bulunmuş, görüşmenin ardından bu gruptan "proje" talebi gelmişti. KC grubun, Haşim Karadağ'la yapılan görüşmenin ardından eski başkan Hikmet Tanrıverdi ile de görüşmesi, Karadağ yönetimince tepkiyle karşılanmış, bu nedenle Karadağ ve Tanrıverdi arasında gerginlik yaşanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız