SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onlar Geleceğin Teminatı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişim Kurulu ve Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği söyleşi düzenledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen söyleşiye TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göknur Aktay ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in eşi Özlem Çelik'in yanı sıra Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişim Kurulu ve Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği üyeleri katıldı.

Söyleşi öncesinde derneğe katkıda bulunan İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Taşkın Yıldırım ve İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yüksel Çırak'a plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, kadınsız bir iş hayatının olamayacağını ifade ederek, "Kadınları daha çok iş hayatına kazandırmamız gerekiyor. Kadın toplumun geleceğinin teminatıdır. Kadının olmadığı bir yerde başarılı bir iş hayatından bahsedemeyiz. Kadınların iş hayatına katılabilmeleri için gayret göstermelerini istiyoruz" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Akman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Betül Akman, "İş kadını ve Aile" konulu söyleşini gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız