SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onlar Hakemden, Taraftar Onlardan..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nde, Kulüp Başkan Vekili Nadir Alataş, Basın Sözcüsü Serkan Birer, yönetici Selahattin Dağıstanlı, futbolcular Bülent Akın, Taner Demirbaş ve Atilla Birlik, ortak basın toplantısı düzenledi. Bu arada, bir grup taraftar antrenmana giderek, protesto gösterisi yaptı, yöneticiyle tartıştı. Bu arada, federasyondan kulübe ihtar geldi.

FUTBOLCULARLA BİRLİKTE..
Malatyaspor Kulübü yönetici ve futbolcuları, Süper Lig'e çıkacaklarına inançlarının sonsuz olduğunu belirterek, buna taraftarların da inanmalarını istedi.

Kulüp Başkan Vekili Nadir Alataş, Karşıyaka karşısında
alınan beraberliğin her şeyin sonu olmadığını, geride 5 final karşılaşmaları olduğunu belirterek, "Hiç kimse maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın verdiği kararları tartışmıyor. Sadece Malatyaspor neden berabere döndü, onun tartışması yapılıyor. Karşılaşmanın dönüm noktası Karşıyaka kalecisi Recep'in, Taner'e cezaalanı içerisinde yumruk atması penaltı ile kırmızı karttı. Ancak Çakır es geçti. Yine Taner'in attığı golün, tekrar tekrar izlenildiğinde ofsayt
olmadığı görülüyor. Ama yardımcı hakem ofsayf gerekçesiyle golü iptal etti" diyerek maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

Alataş, bu hafta rakipleri Gençlerbirliği Oftaşspor'u mağlup ederek, kalan 4 maça daha rahat çıkmak istediklerini vurguladı.

Orta saha futbolcusu Bülent Akın, futbolcular olarak, Malatyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını kaydederek, taraftarların da bundan kuşkusu olmamasını ve kendilerine destek vermelerini istedi. Akın, bir basın mensubunun kulüpte para sıkıntısı olup olmadığını sorması üzerine ise, "Bildiğiniz gibi Türkiye'de her kulüpte bu sıkıntı mevcut. Burası Milan kulübü değil ki, zamanında paranızı alasınız. Türkiye'de her kulüpte yaşanan sıkıntı Malatyaspor'da da olabiliyor. Bizim bu yönde serzenişimiz yok, alacaklarımızı alırız. Bu geçmişte de böyleydi, şimdi de böyle" karşılığını verdi.

Futbolcular Atilla Birlik ve Taner Demirbaş da yaptıkları açıklamada, ligde 5 maç kaldığını ve bunların hepsini alarak, rakibin de puan kaybetmesiyle birlikte Süper Lig'e çıkacaklarını ifade etti.

TARAFTAR TEPKİSİ..
Öte yandan, bir grup taraftar Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesisleri önüne giderek burada protesto gösterisi yaptılar. Taraftarlar, kızgınlıklarını dile getirerek, herkesin işini ciddiye alması gerektiğini ifade ettiler ve "O forma kutsaldır, yakışmıyor sizlere..", "en büyük taraftar, alayınız sahtekar" diye slogan attılar.

Yaklaşık 20 kişilik taraftar grubunun hazırladıkları ve protestolarını dile getiren yazıların bulunduğu 15 kadar pankartla tesislere girmek istedikleri, o sırada gelen yönetici Özcan Kayhan'la görüştükleri, içeri girmelerine izin verilmeyen grubun Kayhan'la tartıştıkları, pankartları tesisin önüne dizdikten sonra ayrıldıkları öğrenildi.

FEDERASYONDAN İHTAR..
Öte yandan Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, Malatyaspor Kulübü'ne, alt yapıda teknik sorumlu bulundurmadığı için ihtar cezası verildi.

Karar, "Malatyaspor Kulübü hakkında: Alt Yapı Teknik sorumlusu bulundurmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle ihtar cezası verilmesine," diye açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız