SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Hangi Renk İsterse Ona Boyuyorum"

0
Güncellendi - 2017-12-22 18:18:12
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da orta sahanın sağında görev alan Michael Pereira, Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, Kayserispor deplasmanından da 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig’den sonra Süper Lig’de de Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Fransız oyuncu, “Teknik ve taktik olarak çok farklı bir ligde oynuyoruz. Süper Lig’de bütün detaylar çok önemli. TFF 1. Lig’de biraz daha fiziğe dayalı bir futbol oynanıyor. Bu teknik oyuncular olmadığı anlamına gelmez. TFF 1. Lig’de de teknik oyuncular var ama fiziğe dayalı bir futbol oynandığı için bu biraz tekniği düşürüyor. Süper Lig’de is e tamamen tekniğe dayalı bir futbol oynanıyor” dedi.

Pereira, Galatasaray karşısında attığı golle ilgili, “Uzun zamandır gol atamıyorduk. Hissetmekten önce bu gol pozisyonlarını daha önce çalışmıştık. Çalıştığımız bir şey ortaya çıktı” değerlendirmesinde bulundu.

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Fransız oyuncu, “İspanya’da 200’ün üzerinde maçım var. Şimdi Süper Lig’de mücadele ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Pereira, Kayserispor karşısında sadece 3 puanı düşündüklerini kaydederek, “Benim ne yaptığım önemli ama takımın da ne yaptığı önemli. Umarım Kayseri’den 3 puanı alıp, devre arasına iyi bir şekilde gireriz” diye konuştu.

Michael Pereira, saçının bir bölümünü her zaman farklı bir renge boyamasıyla ilgili ise “3 tane çocuğum var. Özellikle kızlarım renk seçip, boyatmamı istiyorlar. Bende onları kırmıyorum. Onları çok özlüyorum, hangi renk isterlerse o renge boyuyorum. Kayserispor karşılaşmasında farklı bir renk olabilir, Pazar günü göreceğiz. Renk olarak sürpriz olacak” açıklamasında bulundu.

Süper Lig’de 12 karşılaşmada 737 dakika görev alan Michael Pereira, 2 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Fenerbahçeli Malatyalılar (6 yıl önce)
    Pereira Nou Camp'da Barcelona'ya karşı oynarken Andres Iniesta'ya attığı bacak çalımını görmeniz lazım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali eşiyok (6 yıl önce)
    Eski tff ligi futbolcular takımı sırtlıyor,ertaç,azubuke,pereria,sadık,eren,murat yıldırim
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Böylesine kaliteli oyuncunun tff 1. Ligde oynaması çok zor kendisininde belirttiği gibi orada teknikten ziyade fiziğe dayalı futbol oynanıyordu böyle kaliteli oyuncuların o şigde oynaması zor. Süper lige yakışan bir oyun sergiliyor tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet emin, (6 yıl önce)
    Ewet, bizim için artı şeyler, yeni gelmiş bi transfer gibi. İnşallah takım olarak da hep böyle giderler... Başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Teknik olarak git gide katliyor. Performans inanılmaz arttı. Helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Her geçen gün performansını artırıyor tebrikler
    0
    0
    Yanıtla