SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onlar İçin Oynayın'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'a, Vali Halil İbrahim Daşöz ve 91 Bin Dev Öğrenci'den destek.

Malatya İnönü Stadında, Teknik Direktör Hayati Palancı yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımı 91 Bin Dev Öğrenci yalnız bırakmayarak, moral desteği verdi.

Burada bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'un sportif anlamda başarılı bir konumda olmadığını söyledi. 91 Bin Dev Öğrenci Kuruluyla birlikte Malatyaspor'a destek vermek amacıyla antrenmana geldiklerini ifade ederek, "Bu çocuklar Malatya adına büyük işler yaptı. Bu çocuklar Malatyaspor sevdasıyla dolu. Son haftalarda aldıkları kararla maddi ve manevi takıma destek verdiler. Bugün de en görkemli şekilde aramızdalar. Malatyaspor, şuanda zor durumda. Şunu söylemek istiyorum, eğer yapabileceğimize inanırsak, başarılı oluruz. Futbolcu kardeşlerimiz yapabiliriz derlerse emin olun yaparsınız. Ben herhangi bir vaat de bulunmaya gelmedim. Çıkın sahaya kendiniz, bu öğrenciler, sizleri her ortamda destekleyen ve buraya gelerek simit satarak destek olan bu çocuklar için oynayın. Taraftarlar, simitçiler, aileniz, taraftarlar ve bu öğrenciler için oynayın. Mutlaka bu şehir alternatif ve çözüm üretecektir. Bugünden itibaren kimse aklından olumsuz bir şey geçirmesin. Herkes sizlere inanıyor, sizlerde kendinize inanın. Kesinlikle bu inançla başaracaksınız. Kasımpaşaspor maçında o gün neleri kaçırdınız bunları görmüşsünüzdür. Bu fırsatların kaçmaması temennimizdir. Motivasyon olarak istediğiniz şartlarda olmayabilirsiniz ama sizi her zaman düşünenler var. Bu hafta sonu en güzelini yapın. Bu çocuklar sadece ve sadece biz sizin
yanınızdayız bunu bilmenizi istiyoruz diyorlar. Öte yandan Malatya halkına da çağrıda bulunup, biz yaptık, sizlerde yapabilirsiniz diyorlar. Hafta sonu yapılacak maçta da öğrencilerimiz takımı desteklemeye hazır. 10 bin kişi desinler, 10 bin kişi burada olur" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palanı ise, Vali Halil İbrahim Daşöz ve 91 Bin Dev Öğrenciye teşekkür ederek, "15 yaşındaki öğrenciler böyle düşünüyorsa herkesin durup, düşünmesi lazım. Bu tablonun her zaman devam etmesini istiyorum. Malatyaspor yalnız değil, yalnız kalmayacak, yalnız da kalmaması lazım. Ben teşekkür ediyorum ki, böyle yüreklerimiz var" diye konuştu.

Malatyaspor Genel Koordinatörü Şerif Fırat da, "Gösterilen bu duyarlı davranış dolayısıyla herkese teşekkür ediyorum" dedi.

91 Bin Dev Öğrenci Kurulu adına konuşan öğrenciler de Malatya halkını Malatyaspor'a destek vermeye davet etti.
Takımın defans oyuncusu Selim Akbulut ise Sakaryaspor maçının öneminin farkında olduklarını belirterek, "Takım olarak sürekli toplanıp, maçın önemi hakkında konuşuyoruz. Şuanda ailelerimizi dahi düşünmüyoruz. Bizim önceliğimiz Sakaryaspor ile oynayacağımız maç. Sakaryaspor'u yenerek önümüze bakmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Takım Kaptanı Fatih Sezer de, takım olarak üç puana kenetlendiklerini, takım olarak moral ve motivasyonlarını en üst düzeyde tutarak, lig'de kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Malatyaspor Teknik Heyet ve Futbolcular, Vali Halil İbrahim Daşöz ve öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi. Öte yandan 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu, Sakaryaspor maçının kazanılması durumunda takıma 5 bin TL prim vereceğini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız