SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Kadar İstekli Olamadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:40:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 13. hafta maçında lider Hatayspor, kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Hatayspor'un oldukça gayretli ve galibiyetle de karşılığını aldıklarını belirterek, "Biz ise onlar kadar istekli olamadık. Maça belkide 1-0 başlayabilirdik ama pozisyonları tam olarak değerlendiremedik. Yediğimiz ilk iki gol hep uyardığımız ama dalgınlığımızdan dolayı yediğimiz gollerdi. Hatayspor’un isteği ikinci yarıda da devam etti, biz dirençlerini kıramadık. Bizimde zaman zaman net pozisyonumuz oldu ama değerlendiremedik Hatayspor ise girdiği pozisyonları değerlendirerek maçı almasını bildi. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Yeni Malatyasporlu Halil Zeybek ise şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı mağlup olduklarını ifade ederek, "Bizden daha iyi oynadılar. Yenildik önemli üç puan kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Lig devam ediyor önümüzde uzun bir maraton var bizde bundan sonra puan kaybetmemek için çalışacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız