SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Kendilerine Çalıştılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:48
A- A+ PAYLAŞ

Bizim seçip vekil olarak gönderdiğimiz insanlar her zaman bizlere karşı duyarsız davrandılar diyen Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, “Onlar halkı değil, halkın ihtiyaçlarını değil, halka hizmeti değil sadece ve sadece kendi siyasi hedefleri ve menfi hesapları için çalıştılar bu nedenle halkı tamamen ihmal ettiler” dedi. 

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çöşnük Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Burada mahalle sakinlerine hitap eden Ekinci, “Bizim asıl hedefimiz halkın gücünün, halkın iradesinin hâkim olma mücadelesidir. Halk bugüne kadar dayatmalar,  düşüncelerinin itibar görmemesi gibi durumlarla karşılaştılar. Bu durum halkın onurunu kırmıştır dedi.  Vatandaşın bu konudan dolayı sitemli ve üzgün olduğunu belirten Ekinci, bu kırgınlıklar artık tepkilerle dile getiriliyor. Tepki kimlere veriliyor, kendisine yanlış yapanlara, iradelerini hiçe sayanlara,  halkın aklıyla alay edenlere ” şeklinde konuştu. 

Bugüne kadar birilerinin Malatya için mutlaka bir şeyler yapmış olduğunun altını çizen Ekinci, bu memlekete bir çivi çakana dahi sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ancak bizim halkımızın gerçekten hak ettiği hizmet, hak ettiği değer bu değildir ifadelerini kullandı. 

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, bizim seçip vekil olarak gönderdiğimiz insanlar her zaman bizlere karşı duyarsız davrandılar.  Onlar halkı değil, halkın ihtiyaçlarını değil, halka hizmeti değil sadece ve sadece kendi siyasi hedefleri ve menfi hesapları için çalıştılar bu nedenle halkı tamamen ihmal ettiler. Perde arkasında çeşitli entrikalarla hesap peşine düştüler sözlerini kaydetti. 

Halkın siyasiler tarafından kandırıldığını hatırlatan ve vatandaşı dikkatli olmaya davet eden Ekinci, “ Halk yerelde hizmet almamış ama umurlarında değil, halk sıkıntı çekmiş kimin umurun da, bizim siyasilerimiz gelecek için kaygı taşımıyorlar. Çünkü halkın gönlünde bir başbakan var. O başbakanın gölgesine sığınarak, onun kredisini kullanarak halkla, genel merkez ve başbakan arasında kendi menfaatleri için çeşitli entrikalar çeviriyorlar. Bunlara cevap verme zamanı geldi, tepkileri dile getirme zamanı geldi. Bu memleketin kaderi bir iki kişinin elinde değil ve bu kişilerin memleketin kaderiyle oynamaya hakları yok sözlerini kaydetti. 

 Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci konuşmasının ardından tepkilerin daha yüksek sesle ifade edilmesi adına tüm vatandaşları 23 Mart Pazar günü saat 16.00’da Kernek Meydanında yapılacak olan mitinge davet etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız